Pénzért vigyáz Britneyre az apja
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Pénzért vigyáz Britneyre az apja

Pénzért vigyáz Britneyre az apja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-20

Felügyelet alá helyezte a bíróság Britney Spearst, miután az énekesnő saját felelősségre elhagyta az elmegyógyintézetet. 


Rendezvénynaptár
Mivel a popcsillag nem volt hajlandó végigcsinálni a pszichiátriai kezeléseket, és tovább folytatta botrányos és önpusztító életét, a bíróság gyámság alá helyezte, és apját bízta meg felügyeletével. Britney, akitől felelőtlen magatartásáért gyerekeit már korábban elvették, most szobafogságban van, engedély nélkül sehova sem mehet, és pénzéhez, bankszámlájához sem férhet hozzá. Őrült költekezései, állandó tivornyái, és alkohol problémái miatt még a legkisebb kiadására is zsebpénzt kell kérnie, és el kell számolni a kiadott pénzzel. Ezen felül a bíróság arra is kötelezte, hogy apjának fizetést adjon, amiért az vigyáz rá, és vállalta felügyeletét.

A botrányhősnő jelenleg szobájában unatkozik, leveleket irogat a barátainak, telefonál naphosszat, vagy mos, főz, takarít, a házimunka lett ugyanis egyetlen szórakozása a kényszerpihenő és buli elvonókúra alatt. Mindeközben arról álmodozik, hogy a divatszakmában folytatja pályafutását, majd ha felépült, és ismét visszatérhet a sztárvilágba. A családja bízik abban, hogy Britneynek sikerül összeszednie magát, és képes a testi-lelki megújulásra.


Az utóbbi időben erősen elhízott, és egyre jobban bekattant lányt barátai bíztatják, és sokan kiállnak mellette. Legközelebbi ismerősei, jóakarói nagyban hibáztatják a szenzációhajhász médiát: szerintük a sztár nem jutott volna idáig, ha békén hagyják, és nem kell örökké a sajtóban szembenézni sorozatosan elkövetett baklövéseivel.

Britney édesanyja aggódik lányáért, és már megbánta, hogy annak idején mindenáron sztárt akart faragni gyermekéből. Mindenben segít neki, és bízik teljes gyógyulásában.

HarmoNet tipp: Madonna, Britney és Christina leszbi botránya>>>


 
 
[ 949 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x