Sharon Stone villantott, Victoria Beckham családi darabot választott: ruhák az Oscar gálán

Talán még a győztesek kihirdetésénél is izgalmasabb, ki milyen ruhakölteményben érkezik Hollywood legnagyobb ünnepségére, az Oscar-díj átadására. Idén is Pazar öltözékeket csodálhatott meg a nagyérdemű, és persze voltak megint, akik egy kis botránnyal hívták fel magukra a figyelmet.

Nem hazudtolta meg magát Sharon Stone, aki egy kissé átlátszó ruhában érkezett a gálára. A színésznő, aki remek formában volt, jóval fiatalabb kolléganőit is irigységre kényszerítette fantasztikus alakjával és elegáns megjelenésével. Átlátszó ruhájával pedig jókora feltűnést és botrányt okozott, de ez neki legalább jól áll. Sokkal kevésbé Madonnának, aki szintén eléggé áttetsző darabban pompázott a díjátadót követő partin – Sharon Stonéval ellentétben az övé alul volt átlátszó – ám neki sem az alakja nem olyan jó, sem a megjelenése, és apró termetének nem tett túl jót a bő szoknya. Ami a legrosszabb volt, hogy mindenki máshoz hasonlóan ő is olyan öltözéket választott, ami fedetlenül hagyta vállait és karjait, közszemlére téve így eres és túledzett végtagjait, amelyek méltán érdemelték ki a celeb világ legrondább karjainak „megtisztelő” címét.

Korábban: Geri Halliwell megmutatta>>

Ebben a kategóriában második helyezett Sarah Jessica Parker, és természetesen ő is ujjatlan ruhában érkezett. Ez a ruha legalább szép volt – mit szép, csodálatos! – ám a benne lejtő színésznő már sokkal kevésbé. Csúnya karjai mellett nyúzott arcával keltett feltűnést a Szex és New York sztárja. Talán Rachel Weisz választása volt a legrosszabb: fényes fekete felsője és feltűnő piros szoknyája nagyon elrontotta nem túl előnyös alakját, ráadásul fedetlenül hagyta ráncos, gacsos térdeit is. A látvány minden volt, csak szép nem, ám nem lehetett nem felfigyelni rá!

HarmoNet tipp: Ami a kifutón tökéletes, az hétköznap borualmas>>

Hatalmas poén volt Victoria Beckham ruhája, a hölgy családi nevéhez méltón egy az egyben az Adamas Family komédiájából lépett elő szuper elegáns, uszályos, fekete nagyestélyijében. Hozzá hasonlóan sokan – majd’ mindenki – ilyen stílusú darabot választott, úgy látszik az idei gálán ez a típus volt a sláger, a sok szűk, uszályos csoda már unalom számba ment az estén, ám senki sem tudta annyira tökéletesen viselni, mint Victoria, hiába, nomen est omen.

A férfiak közül a legnagyobb feltűnést – naná – Mickey Rourke aratta, aki ugyan díjat nem nyert, ám hófehér szmokingjában mindenki megcsodálta. Gyönyörű párost alkotott Seal és Heidi Klum, az énekes fekete szmokingban, míg neje tűzpiros ruhában lépett a vörös szőnyegre. Igazi vidám folt volt Queen Latifah, aki méretes bájait egy csodálatos, kék ruhakölteménybe bújtatta, ráadásul még énekével is szórakoztatta a közönséget. Látványos megjelenése cseppet sem volt visszafogott, ám a termetes énekesnőhöz ez illik a legjobban. Szintén nem szolid stílusáról híres Katie Price és Dita von Teese sem, előbbi egész hátát és melleinek egy részét is szabadon hagyó, feltűnően díszített, fekete, uszályos estélyiben jelent meg, míg a sztriptíz táncosnők koronázatlan királynője szokásos retro ruciban és hozzá illő sminkkel vonult, ám az egész nagyon mesterkéltre és erőltetettre sikerült, és alaposan kilógott az egész társaságból.

Előzőleg: Két sztár, aki lepipálta Beckhamnét rosszul öltözöttségben>>