Két sztár, aki lepipálta Beckhamnét rosszul öltözöttségben...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Két sztár, aki lepipálta Beckhamnét rosszul öltözöttségben (képekkel)

Két sztár, aki lepipálta Beckhamnét rosszul öltözöttségben (képekkel)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-22

Eddig Victoria Beckham volt az a sztár, aki a legelképesztőbb cuccokban volt képes megjelenni nyilvánosan. A divatőrült csajszi ízléstelen ruhái lepipálták Madonna és Naomi összes eszement gúnyáját együttvéve. Most azonban két nőci rajta is túltett. Borzalmas és feltűnő külsejükkel sokkolták a világot. Lássuk őket! 


Rendezvénynaptár
Elsőként itt van Helena Bonham-Carter. A zseniális, 42 éves színésznő naponta botránkoztatja meg az embereket furábbnál furább ruháival, elképesztően ronda cipőivel, csicsás műanyag kiegészítőivel és tépett, borzas frizurájával - igazi Beetlejuice hatás. Ha ránéz az ember, inkább jut eszébe egy elmebeteg, aki éppen szökésben van a zártosztályról, mint az Oscar- és Golden Globe-díjakra jelölt színésznő. Vagy egy mesebeli figura, egy kicsit zizzent boszorka-tündér, aki csak véletlenül cseppent ebbe a világba. Helenat egyáltalán nem érdekli, hogy dilisnek nézik külseje miatt, valószínűleg nála a zseni és az őrült közti hajszál amúgy is elszakadóban van. Tehetségéhez ellenben nem fér kétség, és rajongói szerint fantasztikus külseje hozzátartozik nem mindennapi személyiségéhez.


A másik hölgy egy feltörekvő híresség, 22 éves Stefani Germanotta, alias Lady Gaga. Az idén feltűnt énekesnő azonnal a figyelem középpontjába került, amikor fűzőben, bugyiban, és egyéb kihívó szerelésekben jelent meg a színpadon és azon kívül is. Lady Gaga, aki méltán lett a legújabb botrányhősnő, feltűnő aligruháiban parádézva igyekszik építeni karrierjét, egyelőre sikerrel. Még alig jelent meg áprilisban első száma, a Just Dance, már mindenki őt utánozta Christina Aquileratól kezdve Mel B-ig. Extrém és kihívó külsejével nehéz versenyezni, főleg ami az ízléstelenséget és közönségességet illeti. Tehetség híján ezzel csak a botrányokhoz lesz elég Lady Gaga teljesítménye.


HarmoNet tipp: Sztárok és a jóízlés - miben flangálnak hibbant perceikben a hírességek? (Sok képpel!) >> 
 
[ 2853 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x