Csütörtök a szájban

Szájon lőtte magát, de csütörtököt mondott a pisztoly. Nevetséges? Inkább meglepő fordulat. Vajon szokták egymást pisztollyal fenyegetni kultúrnépek? Vagy csak a filmekben láthatunk ilyet? Én biztosan nem ijednék meg, ha a férjem pisztollyal fenyegetőzne. Nem kockáztathat 8-10 évnyi vagy még több elzárást egy kis etyepetye miatt. Meg a gyerekek elhelyezése is kérdéses lenne.

Az Intim fejlövésben volt pisztolyos fenyegetődzés is, meg kés is. Nem történt senkinek se baja, csak a felfokozott érzelmeket szimbolizálta a fegyver. Aztán Tomi – a szűz 27 éves - el is dobta a kést, amikor rászóltak: azonnal dobd el! Azonnal eldobta. Nem volt nála kenyér, amit vághatott volna vele. De a düh kifejezésére nagyon jó volt. Az orrharapás is. Úgy ordított, hogy azt hittem, a péniszét harapta le a lány. De aztán megtudtuk, hogy nem vette elő még soha életében nő előtt, legfeljebb óvodás korában anyuka fogdoshatta, amikor pisilni tanította.

Moliere-i vígjáték
Az éjszakai bár, az utcán mozgó popsi már megindítja a képzeletet: itt a szerelem kézzelfogható valóságban fog megjelenni. Ámde a magyar valóságnak egy pénzesebb fokán. A szereplőknek van lakásuk, ennivalójuk és idejük, hogy áldozzanak szokott-szokatlan kedvteléseiknek. Vásárolhatnak perverz eszközöket, lakást a gyereküknek, drága autót, hogy elkápráztassák a tinilányokat. Nem kell az ennivalót csökkenteni a napi betevő szeszesitalokért. Sőt, még a test átoperáltatására is van elegendő fedezet. 

Igazi vígjáték azonban ez azért, mert mindenki ráismerhet a szomszédjára, közeli ismerőseire, és ha magába tekint, akkor magára is. Nevetve borzong a néző, és képzeletben átveszi a szerepet. Micsoda kiváló lehetőség egy fiatal lánynak  egy bajuszos bácsival interneten levelezni olyan kérdésekről, amiket a papájával nem beszélhetett meg! Kacéran elmondja, milyen bugyit hord aznap, megmutatja a melltartóját, sőt, az első randevún közszemlére teszi a mellét is. 


A lányok ténylegesen ezt teszik. A tévéből megtanulták, hogy kirakják a kirakatba, amit lehet. És, őszintén, eszükbe se jut, hogy ez felhívás keringőre. Nincsen férfi, aki elhinné egy mai lányról, hogy fogalma sincs róla, milyen következményei lesznek a cselekedeteinek. Ha valaki egy középiskolás lánynak azt mondja, hogy iskolában nem helyes mutogatni a köldökét, azt vén banyának nevezik. Aztán amikor a férfi meg akarja kóstolni a felkínált finomságokat, nemcsak visszakozik a lány, hanem akár életét kockáztatva az ismeretlen vidéken, szatírt kiált, verekszik. Pedig a férfi becsületesen hazavinné, sőt, ha megkérné, még vigyázna is rá. Másrészt a bajszos úr szereti ugyan a beteg feleségét, de nem kívánja többé. Kár volt az asszonynak őszintének lenni, ha titokban csináltatná meg a mellét, talán még lehetne sikere a férjénél is.

HarmoNet tipp: Intim fejlövés >>

Női orgazmus

A férj csak bámul. Aztán olvas. A feleség nem akar válni, szereti a férjét, de ragaszkodik az orgazmushoz. Hinnye!! Nem ahhoz ragaszkodik, hogy délután a gyerekeivel matekozik, vagy hangszeres játékot gyakoroljon, hanem délutánonként szüksége van az orgazmusra. Persze a legkényelmesebb módon: a férfi barátjával, mert akkor legalább nem kell megeröltetnie magát az ismerkedéssel. És micsoda véletlen, hogy a férj rájuk talál!! Aztán mit csináljon szegény, ha már így póruljárt? Belelő a saját szájába, miközben a felesége nyivákol, hogy ki fogja a gyerekeire megkeresni a pénzt. Mindenesetre ők sem halnak éhen, még bilincsre is futja a férj keresetéből.

Jaj, az orrom (vagy a f...m)!
Húzz bele, mutasd meg, hogy férfi vagy, ha félmeztelenül mászkálnak a lányok a folyosón! Tomi meg is próbálná ezt, de nem számol a női fogakkal. „Harapj, ha nem tudsz mást!” megtanulta a kislány. Ügyes ötlet, egész jól leszerelte a fiút a fogával. Aztán végig fenn marad az orron a fehér tapasz, még akkor is, amikor az ex-fiú visszatér, és elmagyarázza a birtokviszonyokat, sőt később be is mutatja gyakorlatban, hogy kell csinálni. Gátlástalanul. Felejthetetlenül. Nem kell azon morfondírozni, hogy kinek mije mekkora, lényeg a mozgás. Jó mozgás. S minthogy a lányt nemcsak mozgással lehet meggyőzni, hanem a lelkére is lehet hatni, meghatódik, és megteszi, amit várnak tőle. Önként, dalolva, jóváteszi az előző vétkét. S nem lesz többé gond, hogyan kell elővenni. A világ egyszerű, ha nem vagyunk kényesek, hogy más is megfürdik abban a kútban, amiből inni akarunk. Nagy úr a szomjúság!Bemenet, kimenet

Az idős Nobel-díjas Marquezt cselédje figyelmezteti, hogy a kétféle irányt összetévesztette. A kimenetet bemenetnek használta. Gábor - Szabó Győző – ezt férfiasabban fejezi ki, amikor megtudja, hogy mennyasszonya 18 évig fiú volt. Pedig a jelen semmiben sem változott ettől az információtól. Fekszik a mennyasszonya mellett, és egy puszta múltbeli tudattól hányingere lesz. A nő előre figyelmezteti, hogy uralkodjon magán, de nem tud uralkodni. 

HarmoNet tipp: Szabó Győző egy férfibe szeretett bele >>

Megtudunk valamit, és hirtelen, mintha dróton rángatnának mozogni, ugrálni, hányni kezdünk, durvaságokat mondunk, holott a partnerünk semmit se változott az elmúlt 10 percben
. És mégis. Az már csak hal a tortán, hogy az ex-szel is találkozunk, akit eddig csak hülyének láttunk szexuális beállítottsága miatt, most viszont életünk megrontójának, ellenségnek nevezzük ki. Mert ellenségkép kell, ha már nem tudunk nyugton ülni vagy feküdni. A néző fejében is növekszik a nyomás, hogy tomboló tapsba bontakozzon ki az előadás végén.

Mert a néző úgy érzi, hogy nagyon jól szórakozott. Mások kárán nevetett, de a saját indulatainak képét látta megelevenedni a filmvásznon.

S minduntalan visszatérünk a szexbárba.

Dobosy Ildikó