Szabó Győző egy férfibe szeretett bele
Címlap / Showbiznisz / Szabó Győző egy férfibe szeretett bele

Szabó Győző egy férfibe szeretett bele

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-03

Szabó Győző élete egyik legnehezebb szerepével birkózott meg az Intim fejlövés című film forgatása alatta, ahol élete szerelme az esküvő előtt bejelenti neki nagy titkát, hogy ő valójában férfi volt. 


Rendezvénynaptár
Borzasztóan nehéz feladat elé állította Szajki Péter rendező Szabó Győzőt az Intim fejlövés című filmben. A macsó szerepeiről is jól ismert színésznek egy olyan helyzetet kellett a kamera előtt átélnie, amelyhez hasonlóval még soha életében nem találkozott. A filmbéli menyasszonya, Éva (Várkonyi Eszter) az esküvő előtt közli Gáborral (Szabó Győző), hogy ő valójában férfi volt, csak átoperáltatta magát. 

„Meglehetősen extrém feladatot kaptam a rendezőtől, hiszen a hétköznapi életben nem találkoztam még ilyen sokkoló történettel. Bár vannak meleg és transzvesztita ismerőseim, még tőlük sem hallottam hasonlót” – mesélte Győző, akinek éppen emiatt nehezebb volt átélnie a szituációt, de mint kiderült, kiválóan megbirkózott vele.„Győzőnek az első próba alkalmával sikerült olyannyira beleélnie magát a szerepbe, hogy az került bele a filmbe. Nagyon gyorsan és profi módon dolgozik”
– jegyzete meg Szajki Péter rendező.

Várkonyi Eszter nagyon élvezte a forgatást, bár hozzátette, neki sem volt könnyű dolga. Mint kiderült, a színésznő számára Győző teljesen idegen volt, amikor az első forgatási napon egy igen intim jelenetben, ágyba kellett bújnia vele. Aztán ezt tetőzte a sokkoló és egyben komikus helyzet. 

„Szerintem minden kapcsolatban vannak titkok, amelyek egyszer kiderülnek, még ha nem is ennyire szélsőségesek. Bennem két érzés dolgozott a jelenet közben, attól függetlenül, hogy milyen nemű vagyok: a ragaszkodás és a félelem, hogy elveszítem a szerelmemet” - mondta Várkonyi Eszter.A két színész hiteles alakítását mi sem bizonyítja jobban, minthogy az Intim fejlövés az egyik nagy nyertese volt a 40. Magyar Filmszemlének.
Mind a zsűri, mind pedig a közönség nagyon szerette a filmet. 

Hogy a sokkoló jelenet után miképp alakul a pár viszonya, az a filmből derül ki, amelyben még további, hasonlóan a szexre épülő, és ugyancsak meglepő jelenetekkel találkozhat a közönség.

A népszerű színészeket felvonultató komédia június 3-ától látható a mozikban.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1268 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x