Korunkban már fizikailag láthatóak az angyalok?

Már több, mint egy éve történt, de a témában olvasgatva gyakran eszembe jut az alábbi történet, mai napig igen vicces és kellemes emlék, amin legyünk őszinték, azóta is csak nagyban laholunk. Mert hogy léteznek angyalok, s mi itt a HarmoNeten gyakran foglalkozunk is velük, az ő témáikkal, na de ilyet még mi sem láttunk.

Még a játszóházban tevékenykedtem, sok kis kedves csemete sertepertélt köröttem igen jó hangulatban. Azt hiszem körjátékra készültünk. A játszóházban tartózkodó szülők egytől egyig ismerték nézeteim, mi szerint a gyermek ez utazó, fontossága önvalója, lelke és nem teste, és spirituálisan érett élőlényként kell tekinteni rá. Gyakran szóba került a gyermekek természetfeletti érzékelése is, az ún. harmadik szemes látásuk, amely minden kisded sajátja, születésileg, óvodás korig, képezve tovább is fennmarad.

Azután megcsörrent a telefon. Udvarias bemutatkozás során hamar kiderült, az egyik népszerű magyar tévéadó ügyintézőjével van szerencsém egyeztetni. Ha valaki kicsit tájékozottabb a témában, tudja, nem nagy sztárság egy ilyen telefonhívást és tévéműsorba való meghívást kapni, ma már fű, fa, virág, bokor bekerülhet mondandójával, hitelesség nélkül.

Akkor azonban még örültem, hiszen szóba kerültek az angyalok, a gyermekek angyal látása, vagyis az, hogy a kisdedek érzékelnek egyfajta megfoghatatlanul finom energiatömeget, amelyet a keresztény kultúrkör, a segítő szándékot is feltételezve mögöttük, angyalokként nevez meg.Annak is örültem, hogy eljönnének forgatni, meghívhatnánk szülőket, gyermekeket, akik ilyen képességekkel élnek, és kénytelen kelletlen – mert sokszor bizony megpróbáltatás – léteznek. Ami ez után történt, azonban sokkal inkább meglepett. Az ügyintéző hölgy ugyanis arra kért, idézzek meg fizikailag láthatóvá egy angyalt, mutassam be, ahogy a gyermek meglátja azt.

HarmoNet tipp: Angyali esszenciák életedben >>

Felröhögtem. Megvallom töredelmesen. Mert hogy sok mindent lehet, de ez azért nonszensz. És persze, köszönöm a feltételezést, hogy kinézik belőlem, hogy én egy angyalt pusztán a kérésemmel, akaratommal meg tudok hívni ide a fizikai síkra, de azt hiszem ez a dolog nem áll hatalmamban és alázatosság nélkül vélhetőleg nem is fog soha. A gyermekeket, ha tehetném, sem tenném ki ilyen élménynek, ez ugyanis egy transzcendens esemény. Ezoterikus barátnőimmel nagyon laholtunk az eseményeken, akik ettől még persze nem érezték úgy, hogy nem léteznek angyalok, csak mert nem teszünk kísérletet fizikai síkon lespanolni velük. Őszintén nem tudtam elképzelni hogyan gondolják ezt, esetleg legközelebb  papot, vagy lekészt kellene megkérni aki vélhetőleg egy sajátságos hangulatú előadást is tartana a kérdezőnek ezután. 

Még ma is dőlünk a röhögéstől. Színdarabként is elképzeltük. Vagy úgy valahogy, ahogy a Mikulás ünnepségek alakulnak ki az óvodában, az egyik rátermett, jóképű, de labilis döntésképességű apukát beöltöztetnénk angyalnak. Celofán szárnyakkal, alufólia glóriával, és a kislányok rózsaszín csillámporos sminkjével. Hogy a filmekből jól ismert John Travoltaként felvezetett angyalillatot se hanyagoljuk, sütit is kerítenénk. Biztososan tudjuk, hogyha egy apuka ruhájába több kisgyermek is francia krémet töröl, akkor erősen süti-illatú lesz.


Valahogy így történt, hogy akkor sem tudtuk meg, fizikailag láthatók-e az angyalok. Vélhetőleg van rá esélyünk, de az isteni tervezés hálózatának és a lelki személyeknek nem ez a fő profiljuk, csak hogy számbavegyük a spirituális karrierek kulcsfogalmait. Angyalok talán fizikailag is láthatók korunkban, ám lényegiségük nem ebben rejlik, hanem a hitben, a fohászban és az alázatban, amivel segíthetjük munkájukat.

HarmoNet tipp: Karizmatikus kóklerek >>

A tévéfelvételt lefújtuk. A televíziócsatornának pedig elmagyaráztuk, hogy ilyen elképzelésekkel pecsenyekacsára égethetik magukat, nem csak az ezoterikus képesítésűek, de józan gondolkodású konzervatívak előtt is.

Fodor Kata
Képek: Piqs.de