Karizmatikus kóklerek
Címlap / Ezotéria / Karizmatikus kóklerek

Karizmatikus kóklerek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-26

Ezoterikus csapdák, melyek a "kereső" útjában állnak. Nem kell megijedned, mindenki találkozik velük. Sőt! Még azt is megkockáztatom, hogy mindenki bele is fut néhányszor, ha válaszúton áll. Látók, táltosok, lélekgyógyászok - (NEM pszichológusok) önjelölt bölcsek, hókuszpókok, gangjósnők és spirituális félvezetők sora csalogat: gyere, hozd a pénzed, én pedig lelki békét adok cserébe! Biztos ez?? Lássuk! 

 

Rendezvénynaptár
A mi társadalmunk irányát megadó, vezető energiája – akár tetszik, akár nem – a pénz. A pénz energiája tartja fenn a hétköznapi életünket. Kit jobban, kit kevésbé befolyásol, de kétségtelen, hogy mindenki pénzből él. A gazdasági nehézségek éppen ezt az alapvető életenergiánkat csapolják meg. Egyre nehezebb pénzhez jutnunk, egyre több energia befektetéssel jár, hogy fenntartsuk korábbi pénzügyi nívónkat. Vannak, akik elegendő lelki erővel bírnak, hogy ezt túléljék, töretlen energiával haladnak céljaik felé. Mások letörnek, mint a bili füle és lelkierőforrás után néznek. Ők vannak leginkább kitéve a spiritualitás vámszedőinek.

Amit tanultál – azzal szakíthatsz!
Az emberek többsége gyermekkorában azt tanulja, hogy amit megszereztél, azt igyekezz megtartani. (Persze vannak jószívű parancsaink is, mint a légy udvarias, add kölcsön a dolgaidat, stb...)

Amit megszereztél, lehet:
  • érzelmi energia (szerelem, szeretet, odaadás)
  • lehet pénzügyi, anyagi erőforrás (fizetés, jövedelem, dolgok, amiket mindig kapni szoktál csak úgy..)
  • lehet testi egészség (ezzel bánunk legmostohábban, s végül az orvostól, vagy az ügyeletes nagy varázslótól várjuk a csodát)
  • lelki erő (az a spiritusz, ami tovább hajt a következő feladatig, a probléma megoldásáig, majd az új probléma kereséséig)


Már gyakran az is hatalmas segítség, ha sikerül lokalizálnunk az energia hiányának fő területét.
Ugyanis ha egyik területen erős hiány lép fel, akkor a belsőnk igyekszik azt a területet „feltölteni” és a többi helyről veszi el hozzá az energiánkat. Ezért érezhetjük nehézségeinkkor, hogy az életkedvünk a bányászbéka vízszintje alá csökkent. Ha az adott területen egy „feneketlen kút” van, akkor bizony az összes energiánk elvész benne. Összességében megbetegszünk, érzelmileg rossz állapotba kerülünk, pénzünk forrásai megcsappannak. Ha sikerül rájönni, hogy hol folyik el a legtöbb erő, akkor sokkal könnyebb a „feneketlen kutat” betemetni, az alap problémát megoldani, és az energetikai háztartásunkat helyrebillenteni. A kóklerek azonban nem ebben segítenek!

HarmoNet tipp: Válságban a női energiák segítenek kilábalni! >>

Energetikai űr, vagy valódi segítség

Azok a segítők, akik a probléma forrását segítenek lokalizálni, annak alapvető gondjait megoldani és az önálló életünk vitelében támogatnak, általában nem helyettünk tesznek meg dolgokat. Hitrendszerünknek megfelelően persze gyógyulhatunk angyalok ereje által, Jézussal, vagy akár Marx Károllyal is. Az a segítő tud csak valóban segíteni, aki képes a saját hitrendszerünk képi világát, szóhasználatát felvenni. Segítség az, ha valaki, aki rámutat az alapvető hiányosságainkra amellett, hogy felismerjük erőforrásainkat is, megértjük miben vagyunk tényleg jók. A jó segítővel való közös munkálkodás után a probléma megoldódik, és az élet egy jobb síkon, pozitív kerékvágásban halad tovább, az egyén képessé válik nehézségeit saját maga leküzdeni.

Mit csinál, aki nem segít? Általában úgy tesz, mintha segítene
Ideig-óráig egy-egy energetikai területre segít erőt összpontosítani, de az erő-egyensúly létrehozásában, a gyökér probléma felismerésében nem lesz képes segíteni. Vannak olyan pszichológusok, akik a probléma-fenntartó nívón dolgoznak, és vannak egészen nagyszerű jósnők, akik pedig nem. Nem az eszköz, vagy a megszerzett diploma az, amin le lehet mérni, ki a jó segítő. Fontos, hogy értsük – nem mindenki számára való ugyanaz a segítő metódus, nem mindenkinek tud segíteni X, ha nekünk ő segített, s Y nem feltétlen csapnivaló, ha mi csalódtunk benne.


Amik biztosan NEM segítenek, ha le vagyunk törve:
  • Konkrét jóslatok (márciusban jön az Igazi! Áprilisra pénz áll a házhoz) – mi van, ha nem következik be? És mi van, ha igen?
  • Ha nem a gyökér problémát, hanem csak a tüneteket „kezelik” (további energiák mennek el a feneketlen kútba)
  • Menekülés a probléma elől (például az újabb és újabb újrakezdések a sikertelenségek után)
  • Befordulás, „messiás várás”, a megmentő keresése (mi magunk vagyunk saját megmentőnk)
  • Egy „mesterbe” vetett föltétlen bizalom. (Figyelem! A valódi mesterek sosem függesztenek másokat, mégis van, akik maguktól képesek függni rajtuk!)
  • Energiák fékezése (mániákus spórolás, mániákus emberkerülés, vagy éppen egészségmániás viselkedés...)

HarmoNet tipp: I Ching - Jósolj magadnak! Ismerd meg jövődet! >>

Amikor a világ alapvető energiája sérül, és feneketlen kútnak tűnik az egész, ahová csak ömlik-ömlik a pénzünk, érdemes elgondolkodni, hogy szól ez személyes életünkről? Hogyan válthatjuk meg saját sorsunkat, hogy a világ sebei az egyénekén keresztül begyógyulhassanak?

Váraljai

 
 
[ 2874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x