A 12 Napjegy és a költekezés

Gyakran halljuk manapság, hogy fogyasztói társadalomban élünk. Bármerre nézünk, hirdetések és reklámok sora ösztönöz arra, hogy vásároljunk. A gazdasági szereplők felfoghatatlan tempóban lökik piacra az újabb és újabb termékeiket, míg a vásárlók egyre gyakrabban cserélik le eszközeiket, ruháikat és egyéb használati tárgyaikat.

Egyre több és több élelmiszert dobunk a kukába, csomagoló anyagokról nem is beszélve. A másik oldalon viszont a legtöbb ember megérzi a gazdasági nehézségeket, nem áll rendelkezésünkre kimeríthetetlen pénztárca, hogy úgy éljünk, ahogy azt reklámokban idealizált világokban teszik. Hogy ez a folyamat összességében hova vezethet majd az emberiség és a Föld szempontjából, azt tanulmányok sora boncolgatja.

Mi most azt vizsgáljuk asztrológiai aspektusból, hogy az egyes Napjegyek miként tudnak megfelelni ezeknek az elvárásoknak, vagy miként tudnak ellenállni a kihívásoknak.
Mely Napjegyek hajlamosak a költekezésre, és melyek a takarékoskodásra. 
Ezekre a kérdésekre is választ ad a Horoszkóp magazin most megjelent száma!
Keresse az újságárusoknál, a benzinkutaknál és a bevásárlóközpontok újság standjain, vagy rendelje meg ide kattintva MOST AJÁNDÉKKAL!