HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-05-29
hirdetés

AZ IKREK HAVA 2017 MÁJUS 21. - JÚNIUS 21.


A világ hihetetlenül izgalmas. Tele van felfedezésre váró helyekkel, emberekkel, ismeretekkel. Szinte lehetetlen mindennek a végére járni... pedig milyen jó lenne!


Az Ikrek havában mindannyian szeretnénk túllépni megszokott kereteinken. Szívesebben megyünk, utazunk, s találkozunk olyanokkal, akik el tudnak hozni számunkra egy kicsit a maguk világából.
Használjunk ki minden lehetőséget, ami ezt lehetővé teszi. Keressük mások társaságát, legyünk nyitottak a körülöttünk élők érzéseire, véleményére, gondolataira. Tapasztaljunk meg minél több mindent a világ sokszínűségéből! Éljük meg a pillanat varázsát! Ez a legtökéletesebb alkalom arra is, hogy szélnek eresszünk mindent, amitől már nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.
 


A gyermek fejlesztése és fejlődési lehetőségei a születési ábrában
Egy családban, s legfőképpen a szülőkben mindig felmerül az a kérdés, hogy gyermeke miben tehetséges, milyen irányban fejleszthető vagy milyen játékban, sportban találhatja meg örömét. Egy gyermek számára mindig fontosak az örömforrások, hogy feltöltődjön, mert az a gyermek, aki nem találja a helyét, könnyebben lesz magányos, visszahúzódó, így a teljesítménye is visszaesik.

 
 Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja meg - már több mint 25 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai ellenőrzés mellett.
Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg most a következő 12 számot 5.280 forintért.
Így nem csak egy évig kapod 490 forint helyett 440 forintért az elkövetkezendő 12 magazint, hanem egy ezoterikus csomagot is elküldünk Neked ajándékba előfizetésed elindításakor.
Az ár 12 megjelenési számot, az ajándék Meditációs CD-t, egy csomag tarotkártyát, egy különleges könyvet, egy éven keresztül az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

Megrendelő neve:
Email cím:
Email cím újra:
Telefonszám:
pl.:06-70-3647089
Település (csak Magyarország)
Lakcím:
Irányítószám:
Fizetési mód:
Bankkártyával fizetek (PayPal)
Csekket kérek
Előre utalással fizetek
   
Születés:
 - 
 - 

 

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotLélekpillangó:
[...] Bővebben!
Rádzsa boci titkai:
Szeresd - etesd! Dobj neki egy villa szénát:

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x