Esküvő horoszkóp - Bikáknak

Nagyszabású esküvő, díszes lakodalom, bőséges étel-ital. Hogyan zajlik egy esküvő a Bika jegy szülötteinél?

BIKA (Április 21. – Május 20.)

A Bika menyasszony
Nagyon fontos neki az esküvő, hiszen egyébként is nagyra tartja a hagyományokat, tradíciókat. Szívesen férjhez meg, ha vőlegénye elég megbízható, s maradéktalanul rá meri bízni magát. Az esküvői készülődés ráérősen, kicsit lassabban fog menni. 


Ruhája lehet a hagyományos, habos, hófehér, amelyet némi csipkedíszítés ural. A csipkedísz pompázhat rózsaszínben, és világoszöldben is.

A Bika vőlegény
Szívesen megnősül, ha egy igazán komoly menyasszonyt talál magának. Valójában úgy gondolja, hogy a világ rendje az, hogy házasodnak az emberek, s Ő sem akar kilógni a sorból. S persze, ha már szerelmes lett, akkor a kötöttségeket is felvállalja.

Ruhája mindenképpen legyen konzervatív fekete szmoking, amely régi stílusú, tradicionális viselet.

Tartson-e legénybúcsút? Egy szolidabb legénybúcsú belefér a képbe. Hogy végül tart-e a Bika férfi, azon múlik, hogy a környezetében élő házas férfiak tartottak-e legénybúcsút.

Ma milyen napod lesz? Nézd meg a napi horoszkópodat!>>>

A Bika örömanya
Megpróbálja majd magához ragadni az esküvő szervezésének az irányítását. Ha nem vigyázunk, akkor mindent megtervez, megszervez, s végül már az „Ő esküvője” lesz az esemény!

Helyszínként remekül megfelel egy nagy múltú étterem, ahol az esküvői party kifogástalan keretek között zajlik, és a konyha is kiváló. Fontos, hogy a vendégek minőségi kiszolgálást kapjanak!

A jegygyűrű legyen aranyból, a hagyományok szerint. A „sima” fazon a legjobb, mindenféle kő és feltűnő díszítés nélkül. A Bika idegenkedik az újdonságoktól, a régi típusú gyűrűt szereti!

A torta legyen emeletes, fehér, s persze nem hiányozhatnak róla a sárga, rózsaszín, virágos, és a világoszöld marcipánlevelek sem. Rajta a pár marcipánfiguráival, amelyek legyenek valóban hasonlóak az ifjú párhoz!

HarmoNet tipp:
Esküvői visszaszámláló - Mikor kezd a szervezkedést?>>>

Az esküvői csokor legyen finom pasztellszínekben pompázó költemény! Rózsaszín, vagy tört fehér rózsa is remekül megfelel. Fontos, hogy melegséget és kedvességet árasszon!

A nászút
nagyon lényeges a Bika szülötteknek! Olyan helyre menjenek, ahol kényelemben lehetnek, s megfelelő tisztaság veszi körül őket. A sátras túra nem az Ő világuk!

Esküvői tipp: egy reneszánsz lakoma biztosan kielégíti a násznép igényeit!
Szervezéskor arra kell figyelni, hogy senki ne idegeskedjen túlságosan sokat a váratlan események miatt. A spontán dolgok velejárói az esküvőknek, nem lehet túl merev időrendet kialakítani! Meg kell próbálni rugalmasabban kezelni a Nagy napot!

Előző rész: Esküvő horoszkóp - Kosoknak>>>

Következő rész:
Esküvő horoszkóp - Ikreknek>>>