Esküvő horoszkóp - Ikreknek
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Esküvő horoszkóp - Ikreknek

Esküvő horoszkóp - Ikreknek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-22

Gyors szervezés, hatalmas vendégsereg és persze tengeren túli nászút. Milyen is az esküvő az Ikrek jegy szülötteinél? 


Rendezvénynaptár
IKREK (Május 21. – Június 21.)

Az Ikrek menyasszony

A kapcsolat elején nem sokat foglalkozik a házasság lehetőségével, hiszen túlságosan kiterjedt társasága van ahhoz, hogy ideje lenne az elkötelezettség lehetőségén morfondírozni. Több komoly kapcsolata is lehet, de kizárólag az igazihoz hajlandó hozzámenni.

Ruhája lehet egyszerűbb, de elegáns szabásvonalú. Nem feltétlenül kell a hosszú szoknyás fazonhoz ragaszkodnia, lehet térd fölött végződő darab is.

Az Ikrek vőlegény
Még komoly kapcsolat esetén is elgondolkodhat azon, hogy vajon jó-e az neki, ha igába hajtja a fejét. Időt és lehetőséget kell neki biztosítani, hogy a kétségeit feldolgozza. Ha túl jut a kezdeti ijedtségen, akkor meglepően ügyesen veszi ki a részt a készülődésből.

Ruhája
egy világosabb színű öltöny lehet. A világoskék remek szín számára, de szóba jöhet a krémszín is.

Tartson-e legénybúcsút? Az Ikrek férfi nagyon szívesen tart legénybúcsút, s erre az összes barátját meghívja. A vetkőző és táncos lányok is felbukkanhatnak a bulin, hiszen az Ikrek kíváncsi és ezt is ki akarja próbálni!

Az Ikrek örömanya
Lazán veszi az esküvői előkészületeket, hiszen végtére is nem az Ő esküvőjéről van szó. Megadja a szabadságot a fiataloknak, hogy úgy intézzék a dolgaikat, ahogyan akarják.

Helyszínként
egy nagyobb éttermet célszerű kibérelni, hiszen az Ikrek baráti társasága meglehetősen nagyszámú. Szereti, ha mind ott vannak a nagy napon.

Mit üzennek Neked a mai napra a csillagok?>>>


A jegygyűrű lehet egy kombináció fehér és sárga aranyból. Az apró, fehér, vagy világoskék kövek is jól mutatnak benne. Az Ikreknek nem kell túlságosan ragaszkodnia a hagyományokhoz.

A torta
tekintetében nem ragaszkodik túlságosan az emeletes tortához. Inkább azt szereti, ha minél többféle torta, édesség van, hiszen a vendégsereg is nagyobb, - fontos, hogy mindenki megtalálja a neki való ínyencséget.


Az esküvői csokor lehet diszkrétebb is, kisebb virágokból álló. Remek lehetőség erre a szalmavirág. A virág sugározzon tisztaságot, kedvességet, nem kell túlságosan előkelőnek lennie.

HarmoNet tipp:
Esküvői visszaszámláló - Mikor kezd a szervezkedést?>>>

A nászút
legyen egy körutazás, akár a tengerentúlra. Az Ikrek szívesen repülik át az Óceánt, s remekül szórakoznak az Amerikai nagyvárosokban is, hiszen rendkívül nyitottak, érdeklődőek.

Esküvői tipp:
a pillangóröptetés szép élmény lehet a párnak és a vendégeknek is.
A szervezéskor arra kell figyelni, nehogy egy fontos vendég kimaradjon a meghívottak közül. Sokan lesznek jelen, de a listát érdemes még egyszer – közösen – átnézni!

Esküvő horoszkóp - Bikáknak>>>


Esküvő horoszkóp - Rákoknak>>>


 
 
[ 5200 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x