Esküvő horoszkóp - Kosoknak
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Esküvő horoszkóp - Kosoknak

Esküvő horoszkóp - Kosoknak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-22

Most megtudhatod, hogyan zajlik egy esküvő kos módra.  


Rendezvénynaptár
KOS (Március 21. – Április 20.)

A Kos menyasszony
Szereti a szabadságot, így hosszabb idő telik el addig, amíg beadja a derekát. Ha viszont sikerül rávenni a házasságra, akkor azt akarja, hogy rövid időn belül történjen meg a nagy nap. Ekkor nagy erőkkel lát hozzá a szervezéshez, bár hajlamos elnagyolni a részletkérdéseket.

Ruhája részletkérdés lesz számára, nem biztos, hogy a hófehér, habos ruha az Ő esküvői öltözete, bár a piros menyecskeruha biztosan megdobogtatja a szívét.

A Kos vőlegény
Nehéz őt becserkészni, sokáig úgy tűnhet, hogy egyáltalán nem foglalkoztatja a házasság gondolata. Valójában jól érzi magát egy olyan kapcsolatban is, amely nincs „törvényesítve”. Ha viszont rászánja magát, akkor lelkesedéssel várja a napot.     

Ruhája lehet „latin” fazonú, vagyis éjfekete, fényes anyagból készült, egy vastag, vörös anyaggal, deréktájon.

Tartson-e legénybúcsút? A Kos férfinak szüksége van arra, hogy a férfibarátokkal jól kitombolja magát az esküvő előtt. Ebből bátorságot merít, s megbizonyosodik róla, hogy a barátai akkor sem hagyják el, ha házasember lesz.

Ma milyen napod lesz? A horoszkópod megmondja!>>>

A Kos örömanya
Nagyon lelkesen veti bele magát az esemény megszervezésébe. Mivel kissé figyelmetlen, elképzelhető, hogy alkalmanként csinál egy kis galibát. Ám a tetteit mindig a boldogság és a jó szándék motiválja.


Helyszínként valami eredetit kell keresni, lehet ez egy romantikus búvármerülés, vagy akár egy ejtőernyős ugrás is.

Jegygyűrűje lehet egyszerű darab is, de nem is mindig ragaszkodik a hagyományos jegygyűrűhöz. Egy piros köves kísérőgyűrűnek nagyon örülnek a Kos menyasszonyok.

HarmoNet tipp: Esküvői visszaszámláló - Mikor kezd a szervezkedést?>>>

A torta lehet egyszerűbb, hiszen a Kos nem sokat ad az édességekre és nem becsüli sokra a cizellált látványt sem. A torta neki egyszerűen az, ami: édesség, amelyet megeszünk.

Az esküvői csokornak nem feltétlenül kell a megszokott, pasztellszínekben pompáznia. A Kosok elég bátrak ahhoz, hogy egy csupa vörös virágból álló csokrot állíttassanak össze maguknak.

A nászút
lehet egy úgynevezett „vulkán-túra” is, amely a leghíresebb vulkánokat ejti útba. Nem kell nagy luxus és kényelem sem, hiszen a Kos mennyasszonyok és vőlegények szívesen vállalják a nomád körülményeket, sátras túrákat.

Esküvői tipp: a sátras esküvő talán a legkellemesebb a nyári melegben!

A szervezéskor arra kel figyelni, hogy nehogy megfeledkezzék valami nagyon fontos dologról. Jó ötlet, ha a pár listát ír arról, hogy mit kell beszereznie, miről kell gondoskodnia.

HarmoNet tipp:
Ásó, kapa, nagykaland - Hogyan vedd rá? Menyegző jegyek szerint>>>

Esküvő horoszkóp - Bikáknak>>>

Képek: esküvős pár 
 
[ 5448 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x