Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
hirdetés
Ajánló
Játéktippek gyerekeknek farsangra

5 aranyos játéktipp, amit óvodásokkal és kisiskolásokkal, alsósokkal játszhatunk a farsang idején, iskolában óvodában, vagy odahaza, a farasangi buliban. A farasangi bulijátékok az oviban, suliban egyaránt remek szórakozást jelentenek - de felnőttesíthetjük is, egy kis fantáziával.


Google Ads kampány: szakemberekkel az igazán hatékony!

A Google Ads hirdetés fontosságára talán felesleges is felhívni a figyelmet. A mai online jelenlét megköveteli az odafigyelést és szakmai segítséget, ellenkező esetben aligha számíthatunk a vártaknak megfelelő számban látogatókra, vásárlókra. A látogatókból ugyanis vásárlók, ügyfelek lehetnek.


Megosztók

Meg szeretnélek tanítani az "áldás" és "osztva" univerzumán túl, úgy Facebookozni, hogy az tényleg segítség legyen másoknak, és jobbá tegyen téged. Az álhírek, az ezoterikus frázisok, a "nyerj házat ingyen" posztik és az édes kiscicicák ködéből kipillantva elmondok már dolgot, ami ma, 2021-ben igaz.


Önvád, kényszerevés, kudarcok - a fogyókúrák csődje, és a módszer, ahogy mégis megy!

Ismerős-e az érzés, amikor elhatározod, hogy na, mától fogyózol, tutira megcsinálod! Minden okkal tisztában vagy, ami az egészségedre, a kajálásodra vonatkozik, pár napig megy minden rendesen és aztán történik valami. Te pedig bezabálsz, de úgy istenesen. Csokira eszed a zsírt, a lelked meg visít.


Hamarosan kiderül, hogy melyik a Dél-Dunántúl legjobb szállodája

A Best of AZ ÉV HOTELE verseny a balatoni, az északkelet-magyarországi és az alföldi régi után decemberben a Dél-Dunántúlon folytatódott. Az régió legjobb szállodájára még vasárnapig szavazhattok.


A jótékonykodás és adományozás alapszabályai

Ünnepek környékén sokan szeretnek adakozni. Ez nemes, ha el is jut a célba! A karácsonyi adományozás, alkalmi jótékonyság helyett az egész éves támogatást érdemes átgondolni.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x