Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Karrier
7 hülye és ellentmondó tanács munkakeresőknek - segítünk dönteni!

Miért ne higgyél senkinek, és hogy találd meg a legjobb tanácsot? Kurtán Klára karrier coach segít eligazodni azoknak, akik eltévedtek a munkakeresés erdejében. A hülye tanácsok feloldásához olvass tovább!


A meggyőzési technikák 6 hatékony oszlopa

Tárgyalj bármiről - ha ez a 6 dolog teljesül, akkor az esélyeid 6ványozottak. Ahhoz, hogy a tárgyaláson kellemes légkör legyen, s hogy a felek kölcsönösen jó egyességeket köthessenek, neked, magadnak is érvényesítened kell érdekeidet.


Webshop? Jogi buktatók, logisztikai aknamező, SEO háború

A webshop régebben az unatkozó feleség hobby projektje volt, mára azonban megfelelő hozzáértés nélkül halálra vagyunk ítélve, hiszen a harc hatalmas, a profik pedig legyőzik a gyengéket. Segítünk, hogy a webshop üzemeltetés, jogi háttér, működtetés ne legyen harc többé!


A munkahelyváltás szükségességének előjelei és okai - Figyelj!

Az álláskeresés során fontos szempont, a rugalmasság, az alkalmazkodásra való hajlam. Képes vagy rá?


Utálsz dolgozni? 5 vidító tipp, hogy kibírd!

Egyre nehezebben bírod zárt helyen és zárt időben? Legszívesebben lelépnél egy hátizsákkal? Úgy vonz a szabad ég, hogy már egy kicsit sem tudsz a munkádra figyelni?


Létezik-e pénzügyi intelligencia?

Az értelmi képességeket mérő IQ és az érzelmek kezelését megmutató EQ, vagyis érzelmi intelligencia mellett néhány éve egy új intelligenciafélére találunk egyre gyakrabban hivatkozást: a pénzügyi intelligenciára. Miben különbözik a pénzügyi IQ a hagyományostól és mi befolyásolja, hogyan lehet fejleszteni?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x