Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Égési sérülések kezelése  - égések fokozatai, természetes és orvosi ellátásuk

Mik a jelei az égések fokozatainak? Hányas fokozatú égést szenvedtünk? Szabad-e tenni egy kis tejfölt a sebre? Mi a helyes módszer, ha megégettük magunkat? Mikor kell azonnal orvoshoz fordulni égési sérülés esetén? Milyen természetes gyógymódok vannak égési sérülésekre?


3 gyors és olcsó fogyasztó tearecept! - Készítsd el házilag!

Nem kell érte bioboltba járni, vagy különleges gyógyszerközpontokat felkeresni. Nem szükséges sok pénzt sem kiadni érte, mi több, szépen és lassan érhetsz el általa hatást, azzal, hogy étkezések mellé fogyasztod. Lássuk miként!


Mustármag gyógyhatásai, a pattanások ellensége

Nálunk ritkán használják a kis magokat, inkább a belőlük készített mustárt! Bemutatjuk néhány szóban, hogy mire is jó még, mennyi gyógyhatása és ereje van ennek az apró kis golyócskának, a mustármagnak.


Fogzománc sérülés: gyakran mi okozzuk,  pedig csak az alaposságot visszük túlzásba

Ki ne érezte volna fogait élete során érzékenynek vagy éppen helyenként elszíneződöttnek? A fogzománc kopása kezdetben szemmel nem látható, de fogaink érzékennyé válását azonnal megérezzük. A folyamat sajnos nem visszafordítható, de tehetünk azért, hogy lassítsuk.


Napfény ősszel? Etől szebbek lehetünk, ha ügyesek vagyunk!

Egy kis őszi szépség-kúra így a vénasszonyok nyarának kellős közepén bármikor jól jöhet. Belsőleg és külsőleg is ráerősíthetünk most, hiszen a napozás ilyenkor ha lehet, még szebben fogja bőrünket és a megfelelő maszkok és ápoló termékek hatására igazán teli lehet nem csak a D vitamin raktárunk, hanem az önbizalomtárunk is!


A gyógynövényszakértő válaszol: 3 lépcsős őszi immunerősítés teával

Az ősz gyönyörű, hiszen páratlan színorgiájával kápráztatja el a szemet. Reggelente álmosan menekülünk kedvenc kabátunk meleg gallérja mögé, a korán jött hideg elől. Az időjárás, mint huncut gyermek, viccel velünk, fázunk, később kimelegszünk, előbb, mint utóbb, meghűlünk. Mit tehetünk ellene?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x