Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Hó wellness - ingyenes egészségtippek kizárólag télre!

A hó ingyen van! Ennél olcsóbb, és izgalmasabb egészség védő lehetőség ritkán adódik, mégpedig kizárólag télen, akkor is csak a friss, lehetőleg nem városi, piszkos, hanem vidéki, tiszta hó felel meg. A hó szépít, fitten tart, segít megvédeni a szívünket, felturbózza az immunrendszerünket, és megfiatalít. Ha jól csináljuk! Jól csináljuk?


Az ősz kincse: a csipkebogyó

A C-vitaminban rendkívül gazdag csipkebogyó nemcsak finom lekvárnak vagy teának, de hólyagproblémákra és ízületi panaszokra is gyógyír lehet. Balobás Ferenc tanácsadónk ötleteket ad, hogyan gyűjtsük, dolgozzuk fel és hasznosítsuk a vadrózsa különleges termését.


Omega 3-ban gazdag Chia mag

Összeszámoltad már hányféle gyógyszert szoktál rendszeresen vagy alkalmanként beszedni? Pedig biztosan hallottad már a mondást, miszerint: fűben, fában orvosság. A legtöbb bajra, lenne természetes segítség. Mégis a legtöbben rögtön a patikába mennek, ha bármi nyavalya felüti a fejét.


Tények és furcsa mítoszok a cigiről

Azzal azért valószínűleg valamennyien tisztában vagyunk, hogy a dohányzás káros. Az egészségünkre valamint a környezetünk egészségére. Ennek ellenére az Egyesült Államokban jelenleg is mintegy 43 millióan dohányoznak, és bizonyos szempontból nekik van igazuk.


Mi ez az egész anyagcsere-tipizálás?

Mindannyian egyediek vagyunk. Különböznek az arcvonásaink, a bőrünk színe, stb. Ezért van az, hogy arcról megismerjük egymást, de az ujjlenyomataink is különböznek, mint ahogy a szerveink sem egyformák, s így aztán univerzális fogyókúra vagy diéta sem létezik.


Gyógyszer helyett: az egészség 12 alappillére

Nincs az a tabletta vagy orvosi kezelés, ami többet segítene az egészség tartós megőrzésében, mint az életmódunk. Ez ráadásul az "öröklött" betegségek esetében is hatékony lehet - ezt ma már tudományos kutatások is bizonyítják.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x