Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
hirdetés
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Mi a különbség a Pap, a Pszichológus, a Pszichiáter és a Parapszichológus között?

Mind a négy a lélekkel foglalkozik? Igen! Mégsem ugyanazért megyünk hozzájuk. De vajon te tudod, mikor kihez fordulj segítségért? Tedd próbára a tudásodat! A négy segítő P - ez most a lélektan négy szakértőjének kezdőbetűje. Pap, pszichológus, pszichiáter és parapszichológus.


Elhurcolt szerzetesek missziója - 1956 ünnepének margójára

Iskolákat, kórházakat alapítottak, egész életüket másoknak szentelték. Az ő kitartásuk annyira zavarta az államvédelmi hatóságokat, hogy börtön, száműzetés várt rájuk. Idegen országok egyetemein tanítottak, s amikor visszatértek, az ott kapott pénzt fiatalok tanítására fordították


Álmomban már láttalak! - A reinkarnáció bizonyítékai

Álmaink titokzatos világa éppen olyan érdekes és változatos lehet, mint való életünk, s néha sokkal inkább fantáziadús, színes és ezer színbe hajló. Álmainkban sokszor a valótlan is olyan fajta valóság, amelyet nem tudunk megmagyarázni.


Látja a baba a szellemeket? Itt az ezoterikus magyarázat!

A gyerek nem kérdezi meg tőled, hogy anyukám, hiszel-e a szellemekben, csak kedvesen elbájolog a "nénivel" a látszólag töküres kanapén, vagy visítva menekül ki a gyerekszobából, mert ott van a szörny, a bácsi, vagy a rossz gyerek. Ezoterizálás, vagy pszichologizálás helyett nézzük a tapasztalatokat!


A pozitív gondolkodás is lehet negatív

Van, hogy a pozitív gondolkodás nem vezet eredményre, sőt, több a kára, mint a haszna. Van, hogy a mágikusnak kikiáltott megerősítések sem működnek. Ez nem jelenti, hogy hagyd abba, csak azt jelenti, hogy csináld úgy, hogy működjön! Lukács Tünde mutatja, hogyan!


12 hatékony közérzetjavító módszer auránk és csakráink erősítésére

Ha te jól vagy, de körülötted mindenki le van hangolva, mint egy ócska zongora, akkor előbb-utóbb lehúznak magukhoz. Éppen ezért javíthatod egy megosztással mások közérzetét is, nemcsak a sajátodat!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x