Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
hirdetés
Te+Én+Szex
Prüdéria kerget a pornóba?

Intimitást nem ismerő, a pornó szabályait tényként elfogadó fiatalság, aki meg sem találhatja a neki való, finom információkat, mert a keresőmotor és a legtöbbközösségi oldal mélységesen prűd!


Férfi szexuális önbecsülés - teszteld magad, hogy állsz vele?

15 kérdéses szexuális önbecsülési teszt férfiaknak! Nézd meg, te hogy állsz vele? A férfiak szexuális önbecsülése ugyanúgy ingatag, mint a nőké. Ám ők kevésbé mernek segítséget kérni. Saját tapasztalataink is azt mutatják, ilyen kérdésekben nagyon szívesen bújnak az ismeretlenség homályába, és a "csináld magad" módszereket keresik, ha intim gondok megjavításáról van szó.


Női szexuális önbecsülés - teszteld magad, hogy állsz vele?

15 kérdéses szex-önbecsülési teszt nőknek! Nézd meg, mennyire értékeled saját szexualitásodat? A nők szexuális önbecsülése szerinted kisebb, mint a férfiaké? A valóság mást mutat! A férfiak ugyanannyi komplexusra és szexuális belső feszültségre esélyesek, mint a nők. Ám a nők beszélnek róla és megoldást keresnek, a férfiak viszont cikinek érzik. Vagy mégsem?


Mennyit érsz, ha szexről van szó? (tesztek fiúknak-lányoknak)

A szexuális tudatosság és önbecsülés mértéke nagyban függ attól, mennyire tartjuk magunkat jó, gyakorlott és biztos szeretőnek. A külvilág visszajelzései és saját tapasztalataink elbizonytalaníthatnak, de akár torz, túl jó képet is adhatnak nekünk. Vajon mi a realitás? Mérd meg szexuális önbecsülésedet!


10 tudományos szextény, amitől jobban leszel!

Ha a szexhez úgy igazán van kedved, akkor jobban leszel tőle - de vajon mik azok a dolgok, amik ezt okozzák? Tudományos tények, amelyek alátámasztják, hogy a szex jót tesz nekünk.


10 nyerő tipp, hogy szabadulj meg a kedvestől örökre!

Ha te nem megtartani, hanem épp megszabadulni szeretnél tőle; ha nem szívmelengető szerelmi ötletekre, hanem lekoptató ravaszságokra vágysz, akkor most kedvedre szemezgethetsz tippjeink között.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x