Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
hirdetés
Ajánló
Megvan a nyertes a Kis-Balaton és környéke régióban is

Decemberben AZ ÉV HOTELE verseny szavazóiknak a Kis-Balaton és környéke régió négy szállodájának sorsáról kellett döntenie. A voksolok 44 százaléka úgy határozott, hogy legszívesebben MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior szállodát látnák viszont a döntőben.


Mozduljunk ki! - évbúcsúztató madárgyűrűzés a fővárosi Farkas-erdőben

Az ingyenes rendezvény célja az etetőkre látogató madarak és a természetvédelmi célú madárgyűrűzés bemutatása mindazoknak, akik a karácsonyi pihenést követően szeretnének egy kicsit kimozdulni a lakásból.


Vasárnap délben lezárul a verseny az utolsó régióban is

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás utolsó régiós versenye most vasárnap délben befejeződik. Decemberben, a Kis-Balaton és környéke négy szállodája várja a voksokat. A tét óriási, hiszen a döntőbe kerülés forog kockán.


Különleges könyvötletek karácsonyra

Kinek milyen könyvet válasszunk karácsonyra, ha igazán különleges, egyedi ajándékot szeretnénk adni? Pár javaslattal segítünk a válogatásban!


Gyümölcsös pezsgőkkel rúgja be az ajtót a Varga Pincészet

A pincészet mostantól nem csak borokat, hanem prémium pezsgőket is készít. Több éves tapasztalatgyűjtés, kísérletezés eredménye a Friss Aranymetszés Extra Dry gyümölcsös pezsgőcsalád, amit az elmúlt évek egyik legkedveltebb fajtája az Irsai Olivér, illetve a szintén népszerű Pinot Noir rozé, valamint egy házasítás, azaz küvé alkot. A gyümölcsös pezsgőkkel a pincészet új fogyasztási szokásokat szeretne elindítani a boroknál már bevált friss gyümölcsös trendet követve.


Mit keresett Vámbéry Ármin pont Iránban?

Egy most futó ismeretterjesztő előadássorozat célja, hogy olyan 19-20. századi utazók, tudósok és gyűjtők életével ismerkedhessen meg a nagyközönség, akiket egytől egyik menthetetlenül "megfertőzött" Ázsia.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x