Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
hirdetés
Ajánló
Home office - kényszerültünk a bizalomra, itt az eredmény

Otthon dolgozni - eddig küzdeni kellett érte, ma pedig helyzetből adódóan a dolgozók és a cégek kikényszerítették a bizalmat egymás felé, mivel a világjárvány miatt nem volt más esély. Vajon hogy alakítja át a világot a terjedő és ténylegesen működő otthoni munkavégzés? Infografika, amiből kiderül!


Szoros verseny alakult ki az alföldi szállodák között

Lezárult a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás alföldi régiójában megrendezett versenye. Ezzel már hat szállodának biztos helye van az évad végi fináléban.


10 perces konyha: Piskóta egyszerűen a mikrobol

A 10 perces konyha talán legkurrensebb darabja a mikrohullámú sütőben elkészíthető piskóta, mely 10 perc alatt töltelékkel együtt kész van. Nem hiszed? Próbáld ki!


 17 + 5 bevált trükk: Így süss tökéletes karácsonyi süteményt

Közeledik a karácsony és ezzel együtt a nagy sütés-főzések ideje is. A karácsonyi menüsor még csak-csak összeáll, de valljuk be, hogy a sütéssel sokan hadilábon állunk. A szerencséseknek kéznél van egy nagyi - mert mint tudjuk, süteménykészítésben a nagymamák verhetetlenek! A többieknek itt a lista!


 Különleges pop up store és kiállítás Budapest szívében

2020. december 10-11-12-én valósul meg a KORART és a REMODEL Stúdió fúziójából született pop up store és kiállítás "A múlhatatlan enteriőr - korszakok randevúja" címmel.


Hamarosan kiderül, hogy melyik az Alföld legjobbja szállodája

A Best of AZ ÉV HOTELE verseny a balatoni és az északkelet-magyarországi régió után novemberben az Alföldön folytatódott. Az régi legjobb szállodájára még vasárnapig szavazhattok.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x