Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
hirdetés
Ajánló
Segítünk várni a Mikulást - Fejes Rita online meseestje szombaton

Ugye milyen nehéz elterelni a kicsik figyelmét, hogy oda tudja csempészni a Mikulás bácsi az ablakba az ajándékokat? Most az Érdnyugat egyesület segít a gyerekek lelkébe ünnepet lopni, a Mikulásnak pedig ajándékozni! Mikulás meseest online!


Kamaszlánynak Mikulásra? Itt vannak az ötletek, minek örülnek!

Csak a csoki sokszor kevésnek érződik, meg nem is túl egészséges. De van pár jópofa ötlet, ami kényelmesen elfér egy Mikulás csomagban, és nem kicsiknek való, ám egy kamasz örülhet neki. Ha ügyesen válogatunk a fiúk-lányok egyaránt kedvüket lelhetik, de mi főleg csajosabb ajándékokat válogattunk.


Kisbabával, babakocsi nélkül? 7 tanulság, amire rájöttünk az első utazáson

Egy-egy rövidebb sétára még hordozóban, kendőben is el tudjuk vinni a babánkat, de egy hosszabb úton, vagy pláne egy távoli esküvőn nélkülözhetetlennek tűnik egy babakocsi. Igen ám, de mi van akkor, ha pont az nem fér be az autóba? A Baby&More webáruház alapítóinak kalandja Erdélyben, egy eskövőn.


Valóban ismeretlen hívogat? Telefonszám tudakozó egyszerűen!

A telefonszám tudakozó egyszerű megoldás azoknak, akik gyorsan szeretnék megtudni, kihez tartozik a hívószám, amiről keresik. Gyakran előfordulhat az is, hogy egy ismeretlen szám keres minket, annak ellenére, hogy a mai világban inkább az online kommunikáció jellemző.


Szoftvertesztelés = Egy igazi jövőbiztos karrier, diploma nélkül

Mit válaszolnál arra a kérdésre, hogy mit csinál egy szoftvertesztelő? A legtöbben azt válaszolják: hibát keres. A szoftvertesztelő feladata valóban az, hogy a programozók által megírt programot letesztelje, de ennél többről van szó. Tudd meg, hogy válhatsz profi szotvertesztelővé!


Egy siófoki szálloda lett a Balaton legjobb hotele

Lezárult a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás északkelet-magyarországi régiójában megrendezett versenye. Ezzel már négy szállodának biztos helye van az évad végi fináléban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x