Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
hirdetés
Ajánló
Ha Balaton, akkor vitorlázás

A Balaton az ország legkedveltebb utazási célpontja nyáron, de ősszel is kiváló helyszíne lehet egy utazós hétvégének. Itt nem csak pihenéssel, de aktívan is fel lehet tölteni kimerült energiakészleteinket.


Így utazz stresszmentesen

Ha utazásra tervezünk, általában előre elhatározzuk, hogy mennyire felszabadultan, boldogan töltjük azt a néhány napot. Aztán persze ez nem mindig alakul így. Egy utazás közben is rengeteg stresszhelyzet éri az embert. Ezen persze lehet segíteni.


Szokatlan sci-fi regény jelent meg Trianonról

Rendhagyó könyv látott napvilágot Trianon 100. évfordulója alkalmából. A magyar történelem talán legtragikusabb eseményét sokféleképpen feldolgozták már, de "A Trianon-küldetés" új megközelítésből sző tudományos-fantasztikus történetet a téma köré. Meghökkentő regényajánlónk.


A LELKI FELTÖLTŐDÉS EGYRE FONTOSABB AZ ÉV HOTELE ÚJ MŰSORVEZETŐJÉNEK

Vasárnap kezdetét veszi Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyének 4. évada. AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás új háziasszonya Kecsmár Alexandra, aki a pihenés aktív és passzív formáját is egyaránt szereti.


Témaböjt a maszkabálban - csatlakozol?

Szidod a sajtót? Szidod a maszkosokat? Szidod azokat, akik a maszkosokat szidják? Szidod azt, aki gerjeszti a helyzetet? Állj meg egy pillanatra: - TE VAGY ki az egész témát folyamatosan fenntartod. Bosszankodsz, bevonódsz, mondod. De mi lenne, ha tudatosan témaböjtölnénk? Csatlakozol?


Útmutató az utazás új korszakához: engedélyezett úti célok, a szomszédos országok szabályai

A 2020-as év szinte mindent megváltoztatott: a koronavírus és annak védekezése céljából meghozott hazai és nemzetközi intézkedések hatása még sokáig velünk marad, sőt, számos iparágnak teljesen átírta a működését. De nyaralni akkor is mennénk - mik a lehetőségeink?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x