HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-21
Otthon

Szakítsunk időt egy pár órát a házi kedvenceinkre!

Bizonyára sokan kedvelik az állatokat, ami nem is csoda, hiszen be tudják aranyozni az emberek hétköznapjait. Ha állattartásról beszélünk, az embereknek leggyakrabban a kutyák, és a cicák jutnak eszükbe.


Legyen az otthon a veszekedések helyett az együttműködés terepe!

Az Értsünk szót félnapos konferenciát szervez, amelynek központi kérdése a békés, de hatékony családon belüli együttműködés.


Milyen karakterű a gyerekem?

A pozitív megerősítéseken alapuló nevelési technika számos kreatív gyakorlati lehetőséget tartogat a felnőtt-gyermek kommunikáció és együttműködés javítására, azonban minden gyermek más és más karakterjegyekkel rendelkezik.


Baj van! Túl jó a gyerekem

Szülőként persze örülök, ha jó a gyerek. Tanul, szorgalmas, szinte alig van szükség fegyelmezésre. Mégis, talán ez az a pont, ahol érdemes egy kérdést feltenni: De vajon mi történik közben a gyermekben?


Versenyhelyzetek kisgyermekkorban

Szülőként mindannyian arra vágyunk, hogy gyermekünk stabil értékrenddel, erős önbizalommal, megfelelő önértékeléssel rendelkező és önmagát leginkább kibontakoztató, sikeres felnőtté váljon.


Felháborító! Miért nincsen neki gyereke?

Ha nem szülök, akkor nem vagyok elég jó? Rosszul "működöm", párkapcsolatilag, egészségileg, lelkileg, valahogyan?És ha csak egyet szülök? .. és mi lesz, ha túl sokat szülök? Sehogy nem lesz jó, mindig találnak ezen fogást azok, akik keresnek!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x