Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Otthon

Rendezvénynaptár
Amikor a világ igazodik az életmódodhoz

Kétszeres életmódváltás egy éven belül: Anglia után újra Magyarország, és az otthoni munkavégzésre való átállás, még a járvány felbukkanása előtt. Az egyedülálló, budapesti home office-ban dolgozó Andjal beszámolója.


Problémás a gyereked? És te?

Problémás a gyerek - halljuk elég gyakran szülőktől, pedagógusoktól. De csak kevesen gondolunk arra, hogy esetleg a szülő is problémás lehet. Nem lehet, hogy inkább a gyerekünket bélyegezzük meg, minthogy bevallanánk saját kudarcainkat?


A tavaszi szünet, ami még nem ért véget

Kitekintő: milyen most az élet a világ más tájain? Erről szól új sorozatunk. Elsőként az Amerikában élő, kétgyermekes Márta Zuflacht beszámolóját osztjuk meg arról, hogy hogyan telnek a napjaik, mióta kitört a világjárvány.


Nehezen kezelhető gyermekek, többemberes babák?

Hogyan tudjuk megadni szülőként azt a rengeteg figyelmet és törődést, amire szükségük van ezeknek a gyermekeknek, anélkül, hogy megőrülnénk?


Méhlegelőből hiány van - de te is tehetsz ellene!

A méhek 50 millió éve élnek a Földön, nagyjából változatlan formában. Ők felelősek a növények 63 százalékának, mintegy 250 000 növényfajnak a beporzásáért. Márpedig ha a növények kétharmada a méhek pusztulásával maga is eltűnik, akkor elpusztulnak a velük táplálkozó rovarok, madarak, majd ezek ragadozói - ez a változás természetesen az egész ökoszisztémára is súlyosan kihat majd.


Elég égő tud lenni a zöldhulladék-égetés

Szoros összefüggés van a légszennyezés és a vírusos légúti megbetegedések súlyossága között, így a koronavírus-járvány miatt még a korábbi éveknél is sürgetőbb a zöldhulladék-égetés csökkentése. Az újabb tudományos eredmények és a lakossági fellépések hatására országszerte egyre több településen tiltják be ezeket az égetéseket.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x