Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria
A tarot lapjainak jelentése egyszerűen és gyorsan

A tarot lapjainak jelentéséről sokat írtunk, de most egy rövid és rapid összefoglalót kapsz tőlünk arról, hogy mit jelentenek a tarot kártya lapjai. A 22 tarot kártya mindegyik lapjának jelentése egy cikkbe sűrítve, két mondatban. Ez nem helyettesíti a teljes leírásokat, de segít felidézni, megtanulni a tarot aspektusait.


MerKaBa: a felemelkedés járműve

Ma már a spirituális beavatások könnyebben, gyorsabban és egyszerűbben történnek, ám a szeretet gyakorlása nélkül nem jutunk messzire. Segít ebben a "felemelkedés járműve", a titokzatos MerKaBa. Mi is ez, hogyan érhetjük el, hogyan gyakorolhatjuk?


Erősödni vagy lágyulni? - ez itt a kérdés Nőként!

Amikor a kondicionált emberi elme az élet fájdalmas jelenségeivel, helyzeteivel szembesül általában két tanult stratégia közül választ. Egyiket jól szemlélteti az "ami nem öl meg az megerősít" mondás. Ez az erő, az ellenállás, az akarat, a győzni akarás útja. A másik út az "áldozat" szerepet erősíti, amikor az elme a "miért mindig velem történik ez?" kérdésbe bonyolódik, anélkül hogy igazán hinne a változásban.


Öreg lélek lakozik a gyermekemben?

Vannak olyan emberek, akiknek a teste csupán hozzá öregszik a lelkükhöz. A buddhisták erre azt mondják, öreg lélek költözött hozzánk. Az ilyen gyermekeket az ezoterikus "trendirodalom" időnként a kristály gyermek névvel illeti, időnként holmi kiválasztottakról elmélkedik, ám valójában ezek az öreg lelkek időről időre megszületnek közénk, hogy elhozzák a Világ Kulcsait.


Jól vagy?

A mindennapi életben gyakran teszünk ígéretet magunknak és másoknak arról, hogy mit akarunk elérni előbb vagy utóbb. De valóban el akarjuk érni mindazt, amiről beszélünk? Komolyan vesszük saját ígéreteinket, azokat szívünkből kívánjuk?


Engedd meg magadnak, hogy rossz legyél!

Mindenfélét mondanak különböző lelki tanítók. Hogy ezt sem szabad, meg azt sem szabad egy spirituális embernek. Hatalmas károkat okozhatnak ezzel. De csak akkor, ha nem szúrod ki idejében! Lukács Tünde cikkében konkrétan megmondja, mit rontanak el, és hogy javítsuk ki!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x