Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria
Megérzéstréning - 12 hatásos gyakorlat intuíció fejlesztésre

Hogyan találjuk ki előre, ki hív telefonon, hol vannak az elveszett tárgyak, vagy hogyan érezzünk meg olyan ránk váró eseményeket, amelyek sorsdöntőek életünkben? Segít a megérzéstréning! Önmagad trénere lehetsz, és ha tudsz úgy játszani, mint a gyermek, akkor a siker hatalmas örömmel tölt majd el a gyakorlás során!


A szenvedély ezotériája

Egyes iskolák azt tanítják: bűn. Mások azt mutatják meg, hogy kell megélni és magasabb szinteken transzformálni magunkban. A szenvedélyről, mivel végletes érzések feszítik, minden vallás, minden mester, minden filozófia tart egy saját igazságot.


Katalin nap - babonák, hagyományok és jós-praktikák

A Katalin-naphoz férjjósló praktikák és hiedelmek kapcsolódtak. Az egyik szerint, ha az eladósorban lévő leány hajnalban feláll a házuk udvarán lévő dombra - akár szemétdombra is -, amelyik irányból hallja a kutyaugatást, onnan jön majd a vőlegénye.


Te beengeded az életedbe a véletlent?

Szoktuk mondani, hogy véletlenek márpedig nincsenek. Hát persze, hogy nincsenek: nem szeretjük, ha valamibe nincs beleszólásunk, ezért mindent megteszünk, hogy kiiktassuk őket az életünkből.


Az álomfejtés ABC-je - Mit üzen a lelked?

Álmaid gyakran személyiséged tükröződései, apró láncszemek a térben, amelyből megismerheted önmagad. Tudattalanból fakadó jelek, amelyek azért küzdenek, hogy felfogd őket és tartalmukat megvalósítsd életedben. Kommunikáció belső éneddel.


Tanítsunk gondolkodni! - avagy: A természet IQ-ja

Amikor egy kisdiák életében először elhelyezkedik az iskolapadban, még nincsenek különösebb elvárásai a tanáraival szemben, szinte minden ismeret új és izgalmas számára, hiszen - ahogy a kis Vuk is megfogalmazza magában Fekete István nagy sikerű könyvében - ő még keveset tud. De vajon kié a felelősség?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x