TURIYAM: Térképek a Belső Úthoz
Címlap / Ezotéria / TURIYAM: Térképek a Belső Úthoz

TURIYAM: Térképek a Belső Úthoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kezdetét vette a 2008-as év, mely évszám jelzi spirituális - materiális minőségeink felelősséggel való vállalását, és ez a Belső figyelmet igénylő munka, szorosan kapcsolódik a Turiyam Programhoz. A cikk aktualitását a 2008-as év beköszönte mellett a program létrejötte is adta.  

Szeretettel köszöntöm a Kedves Olvasót, Knolmár Mária vagyok a Turiyam program vezetője.

Mit jelent Turiyam?
Turiyam jelentése, a "negyedik tudatállapot", az Istennel, a Mindenséggel egyesültség állapota, mely névvel, tisztelettel adózom tanítóimnak és az ősi, több ezer éves tanításoknak. A Turiyam Program tanításai ötvözik az ősi tanításokat a mai tudás elemeit és a modern pszichológia önismereti módszereit.

Ki vehet részt a Turiyam Programjain?
A Turiyam programjai mindazoknak szólnak, akik elszántan törekednek megérteni magukat, az életük történéseit, földi életük jelentőségét, spiritualitásukat és az ezzel járó feladatokat. Így szól mindazokhoz, kik a változást választják a maguk jobbításáért, mások javára - emberi kapcsolataikat, szexualitásukat, belső konfliktusaikat, az életüket érteni és rendbe tenni kívánják.

Mit tanít a Turiyam?
A Turiyam komplex testi - lelki - szellemi gyakorlatokat nyújt, melyek a keleti mozgásművészet és masszázs elemek, az ősi tanítások és Yotengrit magyar tanításai. A dinamikus, statikus és transztartások, tánc és masszázs elemek, relaxáció és meditáció, az öngyógyító gyakorlatok, önismereti módszerek és művészetterápia, az oldott, gyengéd finom energiamunka, a test - lélek - szellem hármasságának mélyebb értését tanítja. A gyakorlás hatására a test-lélek kimozdul, felszabadul, tisztul, fiatalodik, stabilabbá, erősebbé válik hosszú távra, melyet a tapasztalatok mindennapokban való alkalmazása alapoz meg.

Hol lehet a Turiyam programjait elérni?
Jelenleg Új - Zélandon élek, így a Magyarországon tervezett workshopok-ra  fel kell iratkozni, erről a Turiyam oldalon információt kapnak a programikon részt venni kívánók .

Mélyebb önismeret, nő és férfi kapcsolata
A Turiyam az emberi kapcsolatok felbecsülhetetlen értékű minőségének a megfelelő hozzáállást tartja. Tanítja is, hiszen ez olyan érték, mely mindenki számára egy lehetséges útja annak, hogy a magával és a másokkal való kapcsolatát rendezni, érteni, helyreállítani, mélyíteni tudja. E tekintetben a Turiyam célja, a figyelmes, értő, szeretetteljes emberi kapcsolatok kialakításában vállat tevékenység is. Az önismereti munka irányultsága: a helyes hozzáállás -helyes gondolkodás és a  helyes cselekvés gyakorlata.

A Turiyam és a szakralitás
A Turiyam teret ad a hála és az önemlékezés gyakorlásának, a szakrális gyakorlatnak, ahol tisztább, mélyebb megértéshez juthat a gyakorló. A megfelelő hozzáállással végzett gyakorlás az imádság szakrális mezejébe emel.

Azt gondolom, hogy a mai ember egyik legnagyobb és legszebb kihívása, hogy a szívével értő, halló és látó legyen. Figyelmes, érdeklődő emberré váljon, hogy lelassuljon, csendesedjen, így a fűszál végén lévő vízcseppben is megpillanthatja az Ég kékjét a Mindenséget. Hogy barátságot kössön egy fával, leboruljon és megcsókolja a földet; hogy nyitottá váljon élete szépségeire ugyanúgy, ahogy a saját és mások szomorúságára, fájdalmára, ember és ember, valamint, a Mindenség és az ember kapcsolatára.

Ez a mai ember spiritualitásának felébresztését, materiális lehetőségeinek értését jelenti, s e Belső munkájában a Turiyam Program támogatja, s vezeti őt.                      
                                                                     
Szeretettel: Knolmár Mária
                  www.turiyam.com

A Turiyamról megjelent eddigi cikkek:
Kezedbe adok egy hasznos mantrát, fogadd el >>
Advent előtti gondolat MEGÁLLÓ >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3844 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x