Elérni a lehetetlent: A víz programozása
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Elérni a lehetetlent: A víz programozása

Elérni a lehetetlent: A víz programozása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-15

Ki nem szeret a vízen feküdni és becsukott szemmel élvezni a hullámok ringatását? Ki nem szeret gyönyörködni egy csepp vízben, amint végig szalad a pohár oldalán? A víz már a legelső emlékeink között ott van: körül vesz minket édesanyánk pocakjában és nyugtatóan védelmezően hat ránk. Nem véletlen, hogy a víz eleme az, ami oldja az érzelmi blokkjainkat és hatására megnyugszunk - akár isszuk akár fürdünk benne. 


Rendezvénynaptár
Földünk kétharmadát víz borítja ugyan úgy a testünk kétharmada is víz. A víz az élet forrása, nélküle semmi nem létezhet. Szerkezeténél fogva képes különböző frekvenciákon információt tárolni, lehet ez akár egy érzelem is. Nem tesz különbséget, építő vagy romboló információ között, csak a struktúráját változtatja. Mint egy „fekete doboz” tanúja a környezetének. Kristályképe aszerint változik, hogy milyen rezgés, azaz energia vagyis milyen információ hat rá.


Negatív közegben, ami lehet harag, veszekedés negatív gondolkodás, elmosódott, sötét a kristálykép. Pozitív közegben, ahol boldogság, szeretet érezhető, határozott gyönyörű formákat ad. Két különböző helyről származó víz képe is más. A csodatévő helyek vize megőrzi azt az információt, azt a magas rezgést aminek tanúja volt. A magas rezgés emeli fel az alacsonyat, ezért okozza ezeknek a helyeknek a vize a gyógyulást. Bekerülve a szervezetünkben ez az információ eljut minden sejtünkhöz és „átkódolja” azt. Minden pozitív energia az életigenlést harsogja és minden negatív a széttöredezést. Vérünk 90%-a víz. Ha orvoshoz fordulunk bármilyen problémával - általában először a laborba küldenek minket vérvételre, mert vérünkben van a legtöbb információ rólunk. Már a középkori boszorkányok is vért használtak a szerelmi varázsláshoz, hogy mágikusan összekössék az embereket.

Az információ, ami kívülről hat ránk, átrezgi egész testünket. Ennél még fontosabb az amit mi gondolunk és érzünk mert él többet gondolunk valamire vagy áraszt el egyfajta érzés, annál jobban beépül sejtjeinkbe. Ezért igyekezzünk pozitív gondolatokat gondolni és szeretettel gondolni magunkra, mert 70% -ban víz vagyunk. Ne felejtsük el, a víz nem ítélkezik - azzá válik, ami hat rá! Ugyanakkor ez egy örömhír is, hiszen akkor tudatosan információt tudunk bevinni saját testünkbe. Bármit hiányolsz magadban, legyen az önbecsülés, béke, szeretet, bőség, boldogság, pénz, egészség… Az információ bevihető.


A módszer rendkívül egyszerű. A víz progamozása: Használj ásványvizet, lehetőleg szénsav menteset. A legegyszerűbb, ha ráírod az üvegre, amit programozni szeretnél,de ha még biztosabb akarsz lenni a dolgodban,helyezd rá a kezed és koncentrálj. Képzeld el, amit szeretnél és érezd is át, mintha már a tiéd lenne, majd a szíveden keresztül sugározd bele ezt az érzést a vízbe. Ezek után nincs más dolgod, mint meginni a vizet. Ezt a programozást ismételheted addig, amíg át nem íródik benned az információ.

A hitetleneknek vagy a kísérletező kedvű embereknek ajánlom a következőt:
Három edényben 1-1 evőkanál rizst lepjünk el 1-1 dl vízzel, az első oldalára írjuk rá szeretlek, a másodikéra írjuk, hogy gyűlöllek és a harmadikra ne írjunk semmit. Az edény falán lévő írásokat, fordítsuk a fal felé, hogy ne is lássuk. Majd két hétig hagyjuk az edényeket. Két hét után nézzük meg, mi történt! Kíváncsian várom a kísérletek eredményét!

Kanyurszky Kata

Képek:
piqs.de: みゆき - AYP0721424
piqs.de: Debby - Drop it 
 
[ 19438 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x