3 tipp: hogyan ismerd fel az Ikerlángod januárban!
Címlap / Ezotéria / 3 tipp: hogyan ismerd fel az Ikerlángod januárban!

3 tipp: hogyan ismerd fel az Ikerlángod januárban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Valóban léteznek kész tippek és trükkök, melyek segítségével felismered az Ikerlángodat? Tényleg olyan erős lesz a január Ikerláng-szempontól?  

Nagyon várod a 2014-es évet és hogy megtaláld az Ikerlángod?

Íme néhány tipp, hogy mire számíthatsz a jövő évben Ikerláng-szerelemben:
  1. Soha ne mondd, hogy soha: Ha még nem találtad meg az Ikerlángodat ne jelentsd ki, hogy soha nem is fogod! Készülj rá tudatosan! Végezz meditációt, amely segít a megtalálásában, képzeld el milyen lesz vele és figyeld a jeleket. Semmi sem történik véletlenül! Ne görcsölj rá, mert akkor sem lesz meg, csupán engedj a sodrásnak és ne zárkózz el az új dolgok elől.
  1. 1.11, avagy a számok beszélnek: Jövő év január 11-e különleges energiákkal bíró nap lesz, a teljes Újrakezdés és az Ikerláng-szerelem lehetőségének napja. Ezen a napok jó ha átgondolod az életed és nagyon mélyre nézve végigveszed mit is szeretnél valójában. Találkozhattok, de az még nem minden. Te ennél többre vágysz, igaz?
  2. Kapj el, ha tudsz! Az Ikerláng-szerelem és kapcsolat nem gyerekjáték és nem hézkönapi kis szerelmi csetepaté. Életed legnagyobb kalandja, az önismeret csúcsa, a szexualitás Mont Everestje, a lelkiség Mindensége. Készen állsz, hogy végigcsináld?
Ha többet szeretnél megtudni a témáról vagy önmagadról kattint IDE!

Lejegyezte: Háen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6400 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x