Vágyaktól a valóságig! Szexuális energia, mint a pénzteremtés...
Címlap / Ezotéria / Vágyaktól a valóságig! Szexuális energia, mint a pénzteremtés alapja?

Szabad Mihály

Vágyaktól a valóságig! Szexuális energia, mint a pénzteremtés alapja?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Aki képes akár kicsit is érzékelni az energiák áramlását, vagy már tapasztalta a tudatos teremtés csodáját, az nem a cím tartalmán, csak a kérdőjelen csodálkozik, és felkiáltójelre változtatná. A fizikai univerzum alapvető teremtő energiája a szexuális energia.  

Ne szűkítse le az energiát a megnyilvánulás fizikai formájára. Az emberi lény, aki megtagadja természetes késztetéseit, az a saját fogantatásának módját tagadja meg valamilyen mestersége, elme általi értelmezésre (erkölcs, dogma) támaszkodva. Pedig a szexuális energia megismerésében és tudatos felhasználásában van a valódi „alkímiai transzformáció” titka elrejtve. Vajon hogyan segíthet a harmonikus szexualitás átélése a kiegyensúlyozott teremtő erők kialakításában?

A legfontosabb elv itt is az egyensúly. Nem szabad elfojtanunk, de elpazarolnunk sem azt a természetes energiát, amelyet szexualitásként ismerünk. Sokkal célszerűbb egy olyan megnyilvánulási csatornát adni neki mely gazdagítja a testet, élénkíti az értelmet és a szellemet. Meg kell tanulni úgy érzékelni a világot, mint különböző minőségű energiák színpompás kavalkádját. S ebben a gyönyörű áramlásban az egyik legerősebb teremtő energia a szexuális energia.
 
Minden emberi lény annak a kreatív és teremtő energiának a megnyilvánulása, mely a szexuális minőség nélkül nem nyerhetne fizikai formát. Sokkal árnyaltabb értelmezése lehet a szexuális energiák megtapasztalásának, ha az Univerzum teremtő erejével való összehangolódásként tekintünk rá. S ez adott esetben szenvedélyesen áramlik és teremt, más esetben pedig megpihen a saját ritmusa szerint.

Az ismert mondás szerint minden sikeres férfi mögött egy nő befolyása áll. Ha mélyebben belegondolunk kevés olyan ösztönző erő létezik egy férfi számára, mint a Nő meghódítása, illetve lenyűgözése. Természetesen ez a férfi tudatosság szintjének megfelelően sokféle formát vehet fel a durvától a finomig. Az a hölgy viszont, aki megtanulja, hogy a női energia miképpen inspirálhatja a férfit, az bármit megvalósíthat. Ismét hangsúlyozandó, nem a pusztán a fizikai megjelenés és megnyilvánulás számít.



Egy olyan nő, aki tisztában van azzal, hogy a nőiesség az energetikai szinten jelenik meg először, az nem esik abba a hibába, hogy túlbecsüli a testi formai megjelenést. Ugyanolyan, ha nem nagyobb hangsúllyal veszi figyelembe a lelki és érzelmi életében megjelenő energetikai minőségeket. A lágyságot, a finomságot, az állandóságot, a befogadást, az együttérzést. Mindezeket meg is tudja élni, s így éppen annyira képes lehet hatni a férfiakra, mint bármelyik modell. Érdemes tudatosítani hogyan és miképpen jelennek meg a cselekedeteinkben ezek a minőségek, s adott esetben nagyobb hangsúlyt fektetni rájuk. Természetesen ehhez őszintének kell lenni önmagunkhoz, s elindulni az önismeret útján. Tehát eltúlozni a testi szintet nem érdemes, hiszen a szépségnek más dimenziói is léteznek. S a környezetünk erre ugyanolyan fogékony, ha nem jobban, mint a fizikai szinten.

Azok a férfiak, akik a cikkben leírt elveket alkalmazni akarják, próbáljanak ki egy nagyon hatékony gyakorlatot teremtő energiájuk fejlesztésére, mely nekik és környezetüknek is hasznára válik. Engedjék felszínre, és tudatosan nyissanak utat a következő érzéseknek a lényükben: romantika, szerelem, szexualitás. Találják meg azt a környezetet, személyt, vagy helyzetet, amiben ez megvalósulhat.
 
A romantika, szerelem szexualitás kombináció olyan óriási motivációt fog adni, hogy nem lesz lehetetlen feladat vagy cél. Vonatkozzon az pénzre, vagyonra, elismerésre, vagy bármi másra. FONTOS! A szeretet és a szerelem az egyensúlyozó tényező, mely kiemeli a szexualitást a fizikai szintről, s konstruktív építő, teremtő energiává finomítja. Ezek nélkül az öntudatlan kéj és hatalomvágy „karma”-i között ragadhat az öntudatlan emberi lény. S a teremtés rombolássá válhat. (Javaslom a hölgyeknek, hogy osszák meg ezt a cikket – vagy legalább a tartalmát , elveit- a párjukkal. Beszéljék át velük, változzanak, fejlődjenek, tanuljanak közösen. Tudom nem mindig könnyű, de érdemes megpróbálni.)

Természetesen a szexuális energia pénzügyi, anyagi sikerekre való transzformálása nem az egyetlen lehetőség. Sőt, az valójában csak arra jó, hogy a lehetőségeit próbálgassa a kezdő „alkimista”. S ahogy lelkileg érettebbé válik valaki, egyre kitágultabb a tudatossága, a szexuális energiák megnyilvánulása is egyre finomodik és adott esetben áthelyeződik a gyógyítás, a spiritualitás Önmegvalósítás, vagyis a Szeretet felé. Teljesen más irányt, folyamatot és formát ad az Eggyé válásnak. Ez természetesen nem jelenti a testi öröm átélésének a megtagadását, mindössze a hangsúly eltolódását.

Mint annyi területén az életnek itt is a mértékletesség lehet a kulcs a harmóniához. Becsüld a szexualitást az élet egyik fontos, de nem egyedüli örömforrásaként. Élvezd azt a lehetőséget, amit magában rejt, fizikai, szellemi és lelki síkon egyaránt. Találd meg melyik a jelen pillanatban a legközelebb álló felhasználási irány számodra és használd a fejlődésed továbblendítő energiájaként.
   

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 14645 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x