Horoszkóp előrejelzés az OROSZLÁN jegyűeknek 2017-re
Címlap / Ezotéria / Horoszkóp előrejelzés az OROSZLÁN jegyűeknek 2017-re

Havasi Patrícia

Horoszkóp előrejelzés az OROSZLÁN jegyűeknek 2017-re

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Tapasztalt asztrológusaink megfejtették, hogy az egyes jegyeknek mit hoz a 2017-es év. Az biztos, hogy állatövi jegyünktől függetlenül ebben az évben beteljesülhet majd minden álmunk a magánéletben és a karrierünkben is. Nézzük az oroszlán jegyűeknek szóló asztrológiai előrejelzést 2017-re! 

„A vidámság nem más, mint lét-érzés. Bármikor ráhangolódhatsz. Nyomd hát meg a "vidámság" gombot, és tartsd lenyomva, bármi is történjen körülötted!
Rhonda Byrne


Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A szerencse éve köszöntött Rájuk! Nap, mint az uralkodó bolygójuk több területen is érezteti Velük, hogy szerencsés csillagzat alatt születtek, leginkább magánéletben hozhat az idei év gyökeres változásokat. Meglévő házasságukban vagy párkapcsolatukban sok szenvedély várható.

Azon oroszlánok, akik még nem találták meg álmaik társát, most minden esélyük meglesz rá, hogy búcsút inthessenek magányos korszakuknak. Legnagyobb ajándékot a tranzitáló Mérleg Jupiter és az Oroszlán Nap a szerelemben ad majd leginkább, de nemcsak ezen a téren számíthatnak jóságra és bőségre, hanem a szeretet, a szépség és a gazdagság területei is előtérbe kerülnek idén.

Bővebben az Oroszlán szülöttekről ide kattintva >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 28628 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x