Maja horoszkóp 13 napra - Vörös Sárkány hullám (május...
Címlap / Ezotéria / Maja horoszkóp 13 napra - Vörös Sárkány hullám (május 24 -június 23.)

Maja horoszkóp 13 napra - Vörös Sárkány hullám (május 24 -június 23.)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Különlegesek a 13 napos maja asztrológiai ciklusok, amiből 52 évente van csak hasonló. Olvasd el, hogy mit hoz a ez a hullám a te számodra!  

 A maja hullámokról szóló rövid összefoglalók valójában nem az aktuális időszakra vonatkozó horoszkópok, hiszen nem a 12 zodiákus aktuális hatásait ismertetik, de mindenképpen illenek a többi horoszkóp közé, mivel egy aktuális időszakban uralkodó hatásokat mutatják be, más kiinduló pontból.
 
A maja civilizáció kronovízióra épült. A Maják jól ismerték az idő törvényeit, a természetes ciklusokat és tudták, hogy az idő nemcsak mértékegység, hanem energetikai program is. Ez a tudásuk egy bonyolult naptárrendszer megalkotásában csúcsosodott ki, amely megmutatja a számtalan, egyidejűleg futó természetes ciklus együtteséből az adott időszakra vonatkozó energia minőség jellemzőit, a 13 tónus és 20 pecsét, négy szín alapul kombinációjából kiindulva. A 13 napos aktuális hullám hatásaira koncentrál a rövid összefoglaló.  

A maja naptárrendszerről olvashatsz többet >>


 

A maja asztrológiai rendszer

A maja rendszer 13, 28 napos holdhónap + Időn Kívüli nap és az 260 napos szent naptár a Tzolkin ( 20 13 napos hullám kombinációján alapszik. Ezért csak 52 évente van az évnek ugyanabban az időszakában egy hullám újra.
 
Különleges időszak ez a maja asztrológia szempontjából ugyanis maja holdév végéhez- június 24- közeledünk, ugyanakkor május 24-én nemcsak  egy új palotába , új hullámba  lépünk , hanem egy új Tzolkint is elkezdünk.
A Tzolkin a maják szent naptára, amely tartalmazza azon kódokat, amely alapján megtudhatjuk egy adott időszak energiáinak minőségét. A 13  28 napos hónapon alapuló „ holdév”  és a Tzolikn.
 

Egymás mellett fut , de eltérő hosszúsága miatt  csak 52 évenként esik az évnek ugyanarra a napjára ugyanaz a KIN ( tónus, és pecsét ) kombináció). 

A maja naptári rendszer a Földre ható bolygó, csillagenergiák közül nemcsak azokat az energiákat veszi figyelembe, amelyet a klasszikus asztrológia, a 12  állatövbe tömörült csillagrendszer  energiáját, hanem a  Nap - Naprendszer  energiáit is ( a 20 pecsétként leírva), sőt Vénusz energiáját is, a Vénusz keringési idejének megfelelően 260 napos a tzolkin.

Az ezoterikus hagyományok úgy tartják számon a Vénuszt, mint egy olyan erőteret, amely magasabb minőségű, rezgésű, fejlettebb tér , s amelynek fontos szerepe van a Föld fejlődésének segítésében. A klasszikus asztrológiában egy csillagjegyhez hozzárendelnek egy-egy bolygót a naprendszerből + a napot is a holdat is. Úgy tekintve őket, hogy az adott magasabb rezgésű csillagtér energiája rajtuk keresztül szűrődik át és érkezik meg a Földre. A maja rendszer ezt finomabban kezeli.

A 13 tónus megfelel a 12 + 1 csillagképből ránk ható energiának, a 13 harmadik jegy pedig egy olyan csillagkép energiája, amihez az átlagember nem tud kapcsolódni. Túl magas a rezgésszintje, de ott van elérhető azon emberek számára, akik el tudják érni, még ha csak időnként is ezt a szintet.  Ez a legmagasabb energia minőség, amit földi inkarnációban el lehet érni.


A klasszikus asztrológia, mindig keres egy 13 bolygót, s időnként megtalálni véli.

De nem jó helyen keresnek. Nem 13 bolygót kellene keresni, hanem egy 13 csillagjegyről beszéltek az ezoterikus hagyományok.  A maja rendszer külön kezeli ezeket. 

S hogy miért 20 a naprendszerben létező égitestet, bolygót beleértve a holdat és napot használ. A maják magas szintű tudásának csak töredéke maradt ránk , miután a nyugati hódítók  elpusztították  megsemmisítették a maják tudásának majd minden írott emlékét , s magukat a tudás hordozóit is , a maja papságot. A Naprendszer nemcsak látható, fizikailag is érzékelhető bolygók léteznek, hanem olyanok is , amelyeknek,  fizikai testük nincsen , csak finomabb testeik, asztrális, mentális , kauzális stb.20-nál jóval több , ilyen van, de hogy a fejlett maja kultúra , miért csak 20 energiáit vette figyelembe  nem tudjuk, valószínűleg ezeknek van ránk földi lényekre jelentős hatása.  

 
Visszatérve arra , hogy miért is különleges ez az időszak, egyrészt vége felé közeledünk  az 2016 7.26-tól 2017. 6 . 24-ig spektrális kék vihar évhez. Ennek az évnek a lényege egy nagyon erőteljes megtisztulás és az azt követő átalakulás, újjászületés. Képet kaphattunk arról,  s nemcsak képet, hanem nagyon erőteljes tapasztalásokat is arról, hogy mi az, ami nincsen rendben, mi az, amit tovább már söpörhetünk tovább a szőnyeg alá, meg kell oldanunk. Ez igazán a Földre, ami élőhelyünkre vonatozik, de így érint, mindnyájunkat. Ha ismered., hogy mi a saját személyes maja asztrológiai képleted, akkor pontosabban tudatos, hogy melyek azok a területek , ahol neked ez igazán fontos kihívás . Ugyanakkor az eddigi felismerések, elengedések fényében ez az időszak kitűnő arra, hogy megváltoztass dolgokat, újjászülessél életed különböző területein.
 

A vörös sárkány hullám


A Tzolkin első palotájába, a fordulat vörös keleti palotájába  a  születés termébe tartozik. A vörös színű időszakok különösen alkalmasak valaminek az elindítására, megszületésre, megújítására. Ez a hatás különösen erős lesz a sárkány hullám alatt vörös palotában , vörös hullám – hatványozódik ez az erő.
A sárkány cselekvése a táplálás, lényege a lét , ereje: a születés.  A varázsló cselekvése a varázslás, lényege a fogékonyság, ereje az időtlenség . 
A vörös sárkány pecsétjének energiája segít új dolgok elindításában, megújulásban,.  Ha tervezünk egy vállalkozást , elkezdeni,  valami új dologba fogni  jó ha erre az időszakra időzítjük nagyon támogató energiák segítenek megvalósulás sikerében.  24—én a KIN 1-es, mágneses vörös sárkány nap a legerősebb ebből a szempontból a háromszoros vörös hatás miatt.
 
Most szokásokkal ellentétben nem megyek végig a a hullám a jelentősebb napjait elemezve, hanem megadom azokat az időpontokat , ahol a háromszoros vörös alatt állnak: május 24, a legerősebb, május28, junius1, június 5. Ezeken a napokon érdemes intenzíven cselekednünk, és változtatásokat szközölni életünkben. 
 
Május 29-ig az elengedés spektrális vihar hónapjában vagyunk. 30-tól pedig az együttműködés kristályos nyúl hónapjában folytatódik a hullám. Mindkettő nagy segítségünkre lesz abban hogyan javítsuk ki kisebb és nagyobb hibáinkat, hogyan folytassuk az életünket, mi az amit megújítsunk és mi az amit elkezdjünk. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 12952 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x