Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
hirdetés
Ezotéria
A Vízöntő szerelmi élete

Ha Vízöntő csillagjegyű, vagy ascendensű, esetleg sok Vízöntőben tartózkodó bolygójú képelttel bíró partnerünk van, s meg szeretnénk őt tartani, akkor érdemes néhány szempontot tudatosan szem előtt tartanunk, annak érdekében, hogy velünk maradjon, s kapcsolatunk harmonikus legyen.


Mitől félnél idén? Éves Tarot előrejelzés 2021

Grace kártyavető, numerológus, BMR-konzulens, a Harmonet Tarot tanácsadója minden évben megkísérli előre jelezni számunkra, mit tartogat az újesztendő. Mindannyian egyet érthetünk abban, hogy kiváltképpen nehéz éven vagyunk túl. Idén a lapok pozitív üzenetet hordoznak.


2021, a sorsfordulat éve - Számmisztikai elemzés Gracetől

Mint minden évben, most is megkíséreltük előre jelezni, mit hoz az új év. Grace, kártyavető, számmisztikus sok éves tapasztalattal ismét kiszámolta az esztendő, számmisztikai, más néven numerológiai képletét, és előre elmondja a várható energetikai változásokat.


31 ma is működő újévi babona kipróbálásra

Összegyűjtöttük azokat a bölcs szilveszteri-újévi varázslatokat, amit a régiségben már tudtak őseink. Akár mindegyiket megfogadhatjuk, ha gazdagok, bölcsek, házasok, boldogok akarunk lenni a ebben az esztendőben. Az újkeletű babonákból is válogattunk néhányat.


Mit hoz neked 2021, a Szaturnusz éve, a Vízöntő korszak, az új világ?

Mint minden évnek, 2021-nek is van uralkodó bolygólya, mégpedig a Szaturnusz, ami egyben az idő ura, a karma jelölője is. Hogy mit jelent a Vízöntő korszakban ez az energia? Személyesen rárd hogy hat? Havasi Patrícia, a Harmonet asztrológusa megmondja!


Jézus a biciklin

Kedvenc karácsonyi történetemet egy lelkipásztortól hallottam a rádióban, sok-sok évvel ezelőtt. Minden karácsonykor eszembe jut ez a kedves kis történet, fogadd hát te is szeretettel és derűvel, mit is csinált jézus a biciklin!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x