Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
hirdetés
Ezotéria
6 hatásos tértisztító trükk gonoszjárta helyekre

Nálad is járt már gonosz ember? Árnyas aurájú ismerős? Rosszakaró? Napokon át érezhető lenyomatot hagynak a lakásban az ilyen népek. Tisztítsd meg a teret az ártó energiáktól hat egyszerű lépésben!


Kacatológia - feng shui a pre-karácsonyi neurózis ellen

Gazdasági válság. Magánéleti válság. Életközepi válság. Mindenfelől a válságról hallani - bár csupán messziről hallanánk róla - de érezni is lehet a hatását. Évzáró leltárak, titokzatos vírusok, rejtélyes költségvetési tárgyalások és nem rejtélyes közüzemi számlák közepette közeledik a karácsony.


Az elfeledett szépség dicsérete

Amikor ünnepre készülünk, feldíszítjük a környezetünket. Az otthont, az asztalt, önmagunkat. Mégis gyakran felejtkezünk meg arról, hogy a díszek legbelül vannak elrejtve, s onnan érdemes az ajándékokat előhívni azok számára, akiket érdemesnek tartunk rá.


Mit üzen a Messiás fényszög és az új kor?

2020. december 21! Talán az év legjelentősebb eseménye asztrológiai szempontból. Azonkívül, hogy a Merkúr ekkor lép a Bak jegyébe, ezen a napon lesz a téli napforduló és a Vízöntőben a Jupiter és Szaturnusz együttállás, ami mindannyiunk életére kihatással lehet. Hogy mire lehet számítani? Mondjuk!


Luca napi jóslás - újratöltve (Lucabúza 2020-ra)

Ugye tudod, hogy a néphagyományok olyan dolgok, amik az Élet Könyvében vannak megírva? Luca napján évszázados hagyomány a jóslás, előrejelzés. Ám nem csak az időjárásra kérhetünk útmutatót ilyenkor - régen a paraszti hagyományban ettől függött leginkább a bőség - hanem másra is. A jeleket te olvasod!


Te vagy a probléma!

Problémákról beszélgetünk a családban, az ismerőseinkkel, a barátainkkal - mert azt hisszük, hogy ha megosztjuk, akkor kisebb súllyal nehezedik a mi vállunkra. Egy szó, mint száz - a saját problémáinkon kívül magunkra vesszük a másokéit is... Van ebből kiút?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x