HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-27
Karrier

Játék és kreativitás

Milyen jó lenne néha gyereknek lenni.... bennem sokszor megfogalmazódik ez a gondolat. Hiányzik néha a gyermeki énem. Számomra az élet ugyanis egy nagy játék. Felelősségteljes játék.


Mire jó egy meghatalmazás?

A mindennapi életben gyakran előfordul, hogy azt szeretnénk, ha nem kellene személyesen megjelennünk például egy hatóságnál, közműszolgáltatónál, a postánál vagy külföldi távollét, esetleg egy betegség miatt nem tudjuk saját magunk intézni ügyeinket.


Miért írjunk bakancslistát? - avagy a kívánságlista előnyei

Az interneten készített felmérésem furcsa eredménnyel járt. A nők több mint 80 %-a véli úgy, hogy nőtársaik felének szüksége lenne az önbizalma helyreállítására


Egy rosszul sikerült kapcsolatra a vagyona is rámehet

Sokan viszolyognak a házassági vagyonjogi szerződéstől, pedig ez az egyik legbiztosabb módja annak, ha valaki meg akarja védeni a vagyonát. Ráadásul házassági szerződést ma már nem csak a sztárok készíttetnek.


Az édesanyám sikere

Ma a nőkre egy nagyon érdekes szerep hárul, amely nem feltétlenül hálás minden aspektusában. Versenyeznünk kell. Férfiként és nőként egyaránt. Valamikor réges-régen leosztották azokat a bizonyos szerepeket, mi a dolga egy férfinak és mi a dolga egy nőnek.


A szabadság szárnyán

A világ garantáltan legzöldebb repülőjárata hamarosan szárnyakat bont. A világ garantáltan legzöldebb repülőjáratának a neve: Sikerjárat. Titokfelfedés következik, hogy lettem én, Ledniczky Éva Brigitta sikertréner, és hogy bont szárnyakat egy repülőjárat, amely nem is repül, és egyáltalán kérdéses, hogy mi is ez az egész valójában.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Egy autón sok minden tönkre mehet használat közben. A motor és a fékrendszer meghibásodásától nem elhanyagolhatóan fontos jelentőséggel bír... tovább >>

 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x