HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-27
Karrier

Úristen, gyereke van!

Mit tehet a nő, ha kisgyereke van, és mégis dolgozni akar? Sajnos nem vitás, hogy sok vállalatnál hátrányban van az, akinek gondoskodásra szoruló gyereke van. A munkáltatók sokszor csak a hátrányokra tudnak gondolni.


Nagy baj van a munkamorállal

A cégvezetők egyik legnagyobb problémája az, hogyan találjanak maguk mellé értékes és jó munkaerőt - állítja egy fejvadász.


Utálsz dolgozni? 5 vidító tipp, hogy kibírd!

Utálsz dolgozni? Gyere! Feldobjuk a hangulatod! Messze még a vágyott hétvége!


7 tipp a hétfő reggel szindróma ellen

Gyűlölöm a hétfő reggeleket - mondja Garfield. Valamiért mindannyian értjük, amiről beszél. Kinn süt a nap, nekünk pedig bent kell senyvedni a munkahelyen, ráadásul többnyire olyan munkát kell végeznünk, amihez nem fűlik a fogunk.


Mi van, ha nem sikerül?

Tényleg, mi van ha nem sikerül, amit terveztél? Ha úgy érzed, összefogott ellened minden. Kedves barátok, családtagok még hozzá is teszik: "Ugye megmondtam?"


Írd meg a saját mesekönyved

Hogyan mondjuk el azt, ami a legjobb bennünk? Ami a leghasznosabb a másik számára. Mikor interjúra kerül a sor, mindnyájunknak meg vannak a legrémisztőbb kérdései, amire nehezen találja meg a választ. Egy interjú alapból is mindig egy ijesztő stresszes helyzet. Nehéz nyugodtnak maradni, és nem bepánikolni.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Egy autón sok minden tönkre mehet használat közben. A motor és a fékrendszer meghibásodásától nem elhanyagolhatóan fontos jelentőséggel bír... tovább >>

 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x