Mi az az egyetlen dolog, ami boldoggá teszi egy ovis szülinapját?...
Címlap / Kint és Bent / Mi az az egyetlen dolog, ami boldoggá teszi egy ovis szülinapját?

Mi az az egyetlen dolog, ami boldoggá teszi egy ovis szülinapját?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Elképesztően sok szülinapon jártam közel 10 éves pályafutásom alatt. Rengeteg példát láttam arra, hogy mennyire nem a pénz számít ilyenkor. Nem a puccos játszóház, nem az arcfestő, de még csak nem is az, hogy Galagonya bohóc hozza be a tortát. Bizony drágáim, Én is csak egy díszlet, egy mellékszereplő vagyok a szülinapon. De akkor mitől lesz igazán boldog a szülinap? Az a szomorú, hogy ilyenkor kórusban kellene, hogy mondja mindenki, de még sincs akkora hangzavar. Pedig mindenki, aki most anyuka vagy apuka volt gyerek és akkor számára is ugyanez volt a fontos. 

Mégis sokan megfeledkeznek erről!

Nem állítom, hogy ÉN szent vagyok, bizony a hétköznapokon nekem sem megy mindig, ha a gyermekeimről van szó, de a szülinapokon...



Egyszer olvastam egy storyt egy nagyon híres hegedűművészt kérdeztek meg egy interjúban:

"Művész úr, Ön elért már mindent, amit hegedűművészként elérhet egy ember az életben. Játszott a világ összes híres pódiumán, eljátszotta a legnépszerűbb és a legnehezebb darabokat is nagy sikerrel. A lemezei fogynak, viszik mint a cukrot. Ám Ön mégsem pihen, hanem megy és csinálja újra és újra. MI MOTIVÁLJA MÉG MINDIG?"

És ez a művész ugyanazt mondta, mint amitől a szülinapok is boldoggá válnak azaz semmivel sem bonyolultabb választ adott, mint amit egy ovis is mondana.

Egy nagyon egyszerű, kétszavas mondat, ami minden gyerek a legjobban szeret. Jobban, mint az édességet, mint a puccos játékokat, a vidámparkot, a játszóházat, a Mikulást, Galagonya bohócot!

MIT VÁLASZOLT A HEGEDŰMŰVÉSZ?
Elmosolyodott és csak ennyit mondott: az, hogy még mindig mondhatom azt, hogy

"FIGYELJ ANYU!"

Ugye tudod, hogy TE vagy az amitől/akitől a gyermeked szülinapja tökéletessé válik. Ha Te figyelsz rá, ha TE ülsz le vele játszani, ha együtt táncolsz és nevetsz a bohócon, ha a Te arcodra is kerül arcfestés, stb.

Minden más csak pótszer.
Ugye tudod Te is!?

https://www.facebook.com/galagonyabohoc.oldala


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1045 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x