HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-28
Címlap / Kultúra / Béres Alexandra: A legjobb formád

Béres Alexandra: A legjobb formád

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-28

Béres Alexandrának idén ősszel megszületik első gyermeke, azonban még nagy pocakkal sem hagyott fel a rendszeres mozgással, hiszen ez nagyon fontos szerepet játszik fitnesz világbajnokunk életében. 

 

A legjobb formád című új DVD-jével Alexandra ezúttal a kismamáknak is kedvez, hiszen olyan gyakorlatsorral jelentkezik, melyet a babát váró hölgyek is nyugodt szívvel elvégezhetnek. A tornagyakorlatok persze minden mozogni vágyónak szólnak, ha pedig valakinek az alap mozgásanyag nem elég, a DVD-n található extra comb-, far- és hasizomgyakorlatokkal kiegészítheti a tornát.

Béres Alexandra A legjobb formád című DVD-ről:
„Az idei, új programom több szempontból is különleges számomra.
Egyrészt a felvétel ideje alatt már egy három és fél hónapos kisbaba lakott a pocakomban – ám a gyakorlatsor mégis kellően intenzív, dinamikus és fokozottan zsírégető jellegű maradt. Másrészt most azokból a gyakorlatokból állítottam össze egy csokorra valót, melyeket az elmúlt tíz év során a legnagyobb sikerrel alkalmaztunk, és mind a közönség, mind az én kedvenceim közé tartoznak.
Ezt a szerintem leghatásosabb mozgásanyagot tartalmazza a program 40 percben, melyet további extra comb-, far- és hasizomgyakorlatok egészíthetnek ki – vagyis a gyakorlatsor egyórássá bővíthető.
A legjobb formád eléréséért ismét tarts velem!”

10 ÉV TAPASZTALATA EGYETLEN ÚJ PROGRAMBAN ÖSSZESÍTVE!
KISMAMÁK IS ELKEZDHETIK!

Kiadta: FHE
 
 
 
[8280]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Egy autón sok minden tönkre mehet használat közben. A motor és a fékrendszer meghibásodásától nem elhanyagolhatóan fontos jelentőséggel bír... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x