Hello Kitty utazz velünk! A trendmacska autókon és optikai...
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Hello Kitty utazz velünk! A trendmacska autókon és optikai tuningként

Hello Kitty utazz velünk! A trendmacska autókon és optikai tuningként

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-02

Mióta tudjuk, hogy minden eladható Kitty cicával, szabályosan vadászunk az újszerű, trendi, vagy éppen cikis felbukkanási pontokra. Most az autós berkekben néztünk körül. Vajon hogy készülhet a Hello Kitty optikai tuning? Lehet-e egy magyar pénztárosnőnek trendi verdája 100 000 Ft-ból? 

A sportkocsi kívül...
...és belül. Decens plüss, és pohártartó, szív alakú kormány, amiről nem tudjuk, hogy viselkedne egy szőke vezetőnő okozta vészhelyzetben, de roppant mutatós. És rózsaszín. és fehér. És habos. És sok belőle - de Hello Kitty a barátunk! 
Megkérdeztük erről autókereskedő ismerősünket, és azt mondta, hogy hozzállás kérdése, vajon Kittyvel, vagy Kitty nélkül könnyebb-e eladni egy verdát, de azzal a ténnyel, hogy ez a pinkesítés ténylegesen javít-e a kocsi küllemén erősen vitatkozott. Férfi szemmel egy ilyen kocsi ronda. Lohasztó! Pedig ugye tudjuk, hogy a sportkocsiban két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál... Viszont ugyanő hívta fel a figyelmünket arra, is, hogy nem csupán sufni-tuningra van lehetőség, ha valaki Hello Kitty autót akarna Magyarországon.
Például kipufogó-véget potom 15 000 Ft-ért bárki beszerezhet magának mondjuk itt >>

Arra ugyan semmiféle garancia nincs - hacsak nem tutti-frutti ízű energiaitallal tankolod fel a kocsidat - hogy a kibocsátott füstnek pink árnyalata lesz, de ezzel a toldalékkal nagyszerűen lehet polgárt pukkasztani. Nekem kell ilyen!

Sajnos Kitty fejes vonóhorgot nem találtunk, viszont egy isteni lakókocsit Hello Kitty dizájnban igen. Ha itt a nyár, mi sem jön jobban, mint egy üde, cuki nyaralás egy üde és cuki cicával ékített lakókocsiban.

HarmoNet tipp: Gyilkos macska, vagy macskagyilkos? >>

Az autógyártók is felfedezték - bár hazai forgalomban nem jelent meg - hogy lehetőségeket rejt magában ez az új őrület. Szerintünk ez a kocsi ronda, de giccses. Íme a Michubitsi kiskrumpi alakú autója, mely gyári, ám limitált modell:

Aki mégsem futna ezért a kiskocsi-csodáért világgá, és anyagi keretei is szűkösek, azok maradhatnak a sufni-tuningnál. Ez a hazai kispolák nagyszerű példa arra, hogy varrhatunk néhány kiszuperált gyerek-ágyneműhuzatból, 3 méretes matricából és néhány flakon leértékelt magenta árnyalatú autós festékből fantasztikus álomjárgányt. Vigyázz EU! Ha a magyar nő találékonysága egyszer rászabadul a világra, akkor ez lesz belőle:

Szerintünk ez a kispolák cuki. Millió puszikát küldünk a gazdájának, és üzenjük neki, hogy örömmel elmennénk vele egy próba-útra! Sajnos a HarmoNet anyagi keretei is végesek, de amint ránk szakad egy nagyobb összeg, örömmel megszponzroáljuk majd valami hasonló szépségekkel:
Addig is álmodozunk, és próbálunk NEM (és tényleg NEM) Arra gondolni a középütt elhelyezett sebváltó takaró láttán, amit még tövig nyomnánk a kocsiban, a gázpedálon kívül. Azonnal jelentkezzen az, akinek sikerül!

A többiek pedig bízzanak - a Hello Kitty sorozat a HarmoNeten folytatódik!
HarmoNet tipp: Szmájli Kittyvel! Tanuld meg! >> 
 
[ 5613 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x