Gyógyszer-kommunikációs Konferencia, 2009. október 7.
Címlap / Kütyü és tudomány / Gyógyszer-kommunikációs Konferencia, 2009. október 7.

Gyógyszer-kommunikációs Konferencia, 2009. október 7.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

A XXI. századi beteg már nemcsak a rendelőkben és a kórházakban, hanem online is gyógyítható. Október 7-én, a Kreatív Csoport által szervezett Gyógyszerkommunikációs konferencián kiderül, hogy milyen orvosságot nyújt számunkra a világháló. Idén is neves szakemberek tartanak előadást az online gyógymódban rejlő lehetőségekről, a blogok szerepéről a betegedukációban és hogy mit, illetve mit nem engedhetünk meg magunknak gyógyszerforgalmazóként a neten. 

 

Rendezvénynaptár
Bitter Bruno, a Next Wave ügyvezető- és stratégiai igazgatója például azt a kérdést firtatja, hogy mire jó a két közösségi oldal, a Facebook és a Twitter. Lukács Katalin, a Webbeteg.hu ügyvezető igazgatója "Egészség 2.0- Egészségkommunikációs modellek" című előadásában többek között a web 2.0 és az orvoslás közötti kapcsolatot mutatja be. Meskó Bertalan (MediQ blog) az E-páciensekről és a virtuális orvosokról számol be és arra a kérdésre keresi a választ, hogyan lehet valakit online gyógyítani. Jóföldi Endre (Dokim.hu) az orvosi és egészségügyi keresőkben rejlő lehetőségeket tárja fel, míg Vitályos Csilla (Organic Communications) " A multimédia tartalmak felértékelődése az online információszolgáltatás terén" címmel tart előadást, Karvalics Attila (Weber Shandwick) pedig a neten zajló digitális PR-ről számol be. A rendezvény a Gyógyszerpromóciós verseny díjátadójával zárul.
 
A konferencia célja, hogy feltárja az internet és az orvoslás különleges kapcsolatát és hogy felismerjük: a világháló a XXI. század új tablettája, amelyet egyre több webbeteg szed be.
 
Bővebb információ: chripkol@kreativ.hu, 430-45-28


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1713 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x