Töltsd le a világbéke dalát mobilodra!
hirdetés
Címlap / Őrület / Töltsd le a világbéke dalát mobilodra!

Töltsd le a világbéke dalát mobilodra!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-24

Meglepő csengőhangokat tölthetnek le azok, akik ellátogatnak Labant Csaba - a Csend Dalnoka honlapjára. Az Istenanya, Földanya címmel letölthető mp3 csengőhangokra bizonyára rácsodálkoznak páran. 

„A béke nem külső körülmény, hanem benső minőség” – vallja Labant Csaba dalszerző-előadóművész , a Csillagösvény Alapítvány életrehívója, akit Indiától Dél-Amerikáig ismernek.

Csaba ugyanis amellett, hogy elkötelezett természetvédő és autentikus gyógyító is egy személyben, a béke utazó nagyköveteként hirdeti, hogy a benső békénkkel segíthetjük elő a világbékét.

Az előadóművész szerint a világ sorsa megváltoztatható az által, ha legyőzzük a szívünkben és a fejünkben munkálkodó önzést, és ha felismerjük örök valónkat, ha megvalósítjuk a benső békét.

Ehhez szeretne lelkesítést, támpontot, segítséget, bíztatást adni programjaival, honlapjával is.

Csaba emellett zenéjével, és utazásairól készült dvd-ivel is szeretné üzenetét minél szélesebb körben eljuttatni másokhoz. Sőt, az előadóművész új weboldalának tanúsága szerint a hagyományos missziós módszerek mellett a fiatalember a modern kor igényét is szem előtt tarja: hiszen még csengőhang formájában is letölthető egy-egy szerzeménye.

Aki szeretne ellátogatni Csaba honlapjára a www.csillagosveny.hu oldalon talál további információkat (és csengőhangokat).

 
 
 
[ 1607 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x