Katasztrófa fenyegeti a várost!
hirdetés
Címlap / Őrület / Katasztrófa fenyegeti a várost!

Katasztrófa fenyegeti a várost!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

Barcelonában kétségbeejtő a vízhiány. A tározók szinte teljesen kiapadtak, ugyanis másfél éve nem esett kiadósabb mennyiségű csapadék. A bevezetett korlátozások száma csak nő, az ivóvizet pedig Franciaországból kapják. Az illetékes miniszter esőért imádkozik.  

 

Rendezvénynaptár

A város összes szökőkútját elzárták, a parkokat nem locsolják, és az utcákat sem tisztítják már Barcelonában. Tilos a kerti medencéket feltölteni, és autót sem szabad mosni. Aki az előírást megszegi, az 3000 eurós (760 ezer Ft) pénzbírságot kénytelen fizetni. Hamarosan a szállodák medencéit is leeresztik.

A környéken már vannak olyan kis falvak is, ahol egyáltalán nincsen már ivóvíz. Az ilyen helyekre lajtoskocsival szállítják a vizet. A spanyol vízügyi hivatal 80 millió euróért bérelt 10 hatalmas tartályhajót, hogy vizet tudjanak importálni. A 300 km-re fekvő franciaországi Marseille-ből és a 600 km-re lévő almeriai tangervíz-sótlanító telepről szállítják majd a vizet Barcelonába. Sajnos a város saját tengervíz-sótlanítója csak 2009-re készül el.

Barcelona, eddigi követelései ellenére sem kapta meg a kormányzattól az engedélyt arra, hogy a régió folyóit megcsapolhassa.

Francesco Baltasar, a spanyol környezetvédelmi miniszternek már csak egyetlen reménye maradt: az imádság. Az ökoszocialista politikus saját bevallása szerint a Monserrat-i Szent Szűzhöz, Katalónia védőszentjéhez imádkozik esőért, bár köztudottan ateista.


 
 
[ 1117 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x