Détár Enikő és kisfia, Zsebi Mesevárosban jártak
hirdetés
Címlap / Őrület / Détár Enikő és kisfia, Zsebi Mesevárosban jártak

Détár Enikő és kisfia, Zsebi Mesevárosban jártak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-05

Építőkockát szeretne karácsonyra Détár Enikő és Rékasi Károly kisfia. Zsebi és édesanyja az Ország Karácsonya rendezvényen beszélgettek a hivatalosan kinevezett magyar Mikulással, aki december 21-ig várja krampuszaival a családokat a Kossuth téren a Miniszterelnöki Hivatal rendezvényén. 


Rendezvénynaptár
2008. december 6-ától ismét megnyitotta kapuit Meseváros a Parlament előtt, és elkezdődött a Miniszterelnöki Hivatal által szervezett programsorozat, az Ország Karácsonya. A Meseváros központi látványosságát, a Mikulásházat Zsebi is meglátogatta színművésznő anyukájával, ahol nemcsak találkozhatott, de beszélgetett is a Mikulással. A Mikulás házában krampuszok és maga az ördög fogadta a kisfiút, majd találkozhatott a Mikulással is, akinek énekelt és rajzolt, cserébe pedig sok-sok ajándékot kapott. Megcsodálta a téren a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete által készített, két méter magas óriás mézeskalács-házat, amibe legnagyobb örömére be is mehetett. A nap megkoronázásaként pedig Enikővel együtt megkóstolták a különleges bejglisütő vonat frissen sült mákos és diós süteményeit.


- Valamennyien imádjuk az ünnep hangulatát, az egész család karácsonyi lázban ég. Zsebi számára ezért is külön ajándék ez a látogatás - mondta el a színésznő. Enikőnek a gyermekei is segítenek a karácsonyi készülődésben, a házukban ugyanis ők készítik a karácsonyi díszítést.

Az Ország Karácsonya rendezvényen december 13-án 14.00 órától óriás, kétméteres mézes süteményeket díszíthetnek a térre látogató gyerekek a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének támogatásával. A december 21-ig tartó rendezvénysorozat hétköznapokon 12.00 és 20.00 óra között (a Mikulásház 14.00 és 20.00 óra között), hétvégente pedig 10.00 és 20.00 óra között tart nyitva.

Az Ország Karácsonya rendezvényről további részletek a www.karacsony.freeblog.hu oldalon. 
 
[ 1880 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x