Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Psziché

Épp most akartalak hívni! Létezik a telepátia?

Még a legszkeptikusabb ezotériatagadók is beszámolnak róla! Tény, hogy néha bizony minden ember megérez dolgokat. Vajon mi erre a magyarázat?


Pozitív gondolkodás - a kockázatok és mellékhatások miatt kérdezze meg pszichológusát!

A pozitív gondolkodás kockázatos dolog. Fontos megértenünk, hogy hogyan működik, mikor van rá szükség, és mikor van teljesen rendben az is, ha épp nem ezt alkalmazzuk a problémáink megoldására.


Megcsaltból megcsodált

Amikor a pár egyik fele csak kritikát kap, ámde kevés elismerést, lélekben eltávolodik, lehet mellette a legvonzóbb férfi, a leggyönyörűbb nő. Téged is megcsaltak vagy te csaltál? Néhány kérdés, amit érdemes feltenned magadnak!


Hogyan veszekedjünk tisztességesen? 10+1 aranyszabály

Minden pár megtanulhatná a csatározás művészetét, és itt nem csak a párnák köztire gondolok. A fair harc legyen objektív, amennyire csak lehetséges, teljesen őszinte, de soha ne fűszerezze rosszindulatúság és kegyetlenség. Legyen egészséges és építő jellegű, az egyenlőség és kölcsönösség jegyében.


Te egy állat vagy! Azt is megmondom, melyik!

Teknős, sas, kaméleon vagy oroszlán lakozik benned? Lynn Lott amerikai pszichológus és családterapeuta egy sajátos technikát dolgozott ki terápiás módszerként, mely szerint négyféle állat bőrébe bújva reagálunk a krízisekre, stresszes helyzetekre.


Személyiségfejlesztés - 5 lépcsős gyakorlat

Ha úgy érezzük, más mederbe szeretnénk terelni az életünket, nem biztos, hogy csak a körülményeken kell változtatni. Érdemes magunkba nézni egy kicsit, és ha felfedeznénk valami javítanivalót, ne habozzunk!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x