Hogy a szüzességed odaadott ajándék és ne elvesztett kincs...
Címlap / Showbiznisz / Hogy a szüzességed odaadott ajándék és ne elvesztett kincs legyen!

Hogy a szüzességed odaadott ajándék és ne elvesztett kincs legyen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-26

A fiataloknak rengeteg félelmük van a szüzesség elvesztésével kapcsolatban. Nagyon fontos, hogy ez az élmény aegy egész éltere szól, így ne kapkodja el senki.  

 

Rendezvénynaptár
Ezeknek a félelmeknek egy része alaptalan, de mindenképpen egy fokozottabb stresszhelyzetben vannak, és ehhez jön még hozzá ez a bizonyos "sürgetés", hogy mindegy hogyan, csak minél előbb.

Itt fontos azonban néhány dolgot megemlíteni..
Fontos, hogy az első együttlét ne váratlanul, hirtelen ötletként valósuljon meg. Általában sokat segít, ha a fiatalok előtte már többször, közös petting során már levetkőztek egymás előtt, és felfedezték egymás erogén zónáit, valamint kitapasztalták, hogy mi jó a másiknak. Ez csökkenti az első aktus körüli feszültségek egy részét. Amikor úgy érzik, hogy felkészültek és kiválasztották a megfelelő fogamzásgátló módszert is, akkor már megtörténhet az első aktus.

Fontos, hogy erre megfelelő nyugodt körülmények között és lehetőleg szerelemből, kölcsönös kívánalomból kerüljön sor. A lányoknál ez általában kis fájdalommal és esetleg kis vérzéssel jár. Amit azonban kevesebben tudnak, hogy az első együttlét milyensége kihat a későbbi szexuális életünkre! Ha tehát ez nem megfelelő körülmények között és kellő odafigyeléssel történik, akkor az „első” egy rossz élmény lesz. Ez mindkét félnél szexuális zavarokat okozhat. Tehát távolról sem mindegy, hogy valaki csak „túlesik” rajt, vagy valóban egy életre szóló pozitív élmény lesz számára.
 
 
[ 5674 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x