A férfiak jobban főznek?! Lakatos Márk a változó horoszkópú...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A férfiak jobban főznek?! Lakatos Márk a változó horoszkópú főszakács

A férfiak jobban főznek?! Lakatos Márk a változó horoszkópú főszakács

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-05

Extrém módon össze nem illő öltözékekben élni, konyha nélkül, szabadon. 


Rendezvénynaptár

A Hal a tortán egyik legkülönlegesebb vendéglátója, az extrém ruha-összeállításairól híres stylist, Lakatos Márk, aki egy modellügynökségnél készítette el a különleges vacsorát. Márknál a főzés is ugyanolyan kreativitást igényel ugyanis, mint a styling munka. Rendkívül élvezte, lelkét is beladta.

Márk először kiugrott Dunabogdányba friss pisztrángért, ahol két feles mellett megtanulta a halkészítés csínját-bínját. Hogy időben elkészüljön, stoppal sietett egy barátja modellügynökségéhez, hogy ideális helyszínen készíthesse el az ételkülönlegességet. Márknak ugyanis nincs üzemképes konyhája. Talán éppen azért, mert ezeket akreatív energiákat kiálheti valahol máshol. Éppen a divatban, a tálalásban, ami nem csak az étkekre vonatkozhat.

Márk bebizonyította, hogy egy férfi is képes több dologra figyelni egyszerre, hiszen főzés közben dolgozott, átnézte az éppen aktuális casting listáját, sőt sminkes barátnője az alkalomhoz illően kifestette őt, hiszen a megjelenés is fontos. A vacsora kiválóan sikerült, senki sem kritizálta a stylist főztjét, sőt. Meglepő módon az adás talán egyik legjobban szereplő vedéglátója ez az extrém, modern férfi, aki nem jött zavarba, hogy nem fészkében, a jól megszokott edényeivel kell valami csodásat alkotnia. Vendégei meglepődtek Márk extravagáns lakásán és a különleges vacsorán is. A desszert talán nem volt az igazi, főleg miután kiderült, hogy a modellügynökségnél egy lányka megkóstolta az egyik céklának látszó édességet. A vendégeket azonban kárpótolta a többi finomság. Úgy tűnik Márknak még van esélye a hét szakácsa címre. Az asszonyok minden bizonnyal neki szavaznák a címet, hiszen egy konyhatündér férfi mindekit levesz a lábáról, s jön elménkben a jól ismert mondat: "bár az én férjem is ilyen lenne!"

Az italozás eredménye, hogy a híres stylist őszintén véleményt formált Bódi Sylviről: „Számomra a legemlékezetesebb vacsora Sylvinél volt, de nem az éltelek miatt… Nagyon szexi volt, a fogadtatás, ugyanis Sylvi domina ruhában várt minket egy strasszos lovaglópálcával. Emellett pedig a lakása is nagyon izgalmas, főleg az a rengeteg cipő, mintha „cipőfetisiszta” lenne.” – újságolta Márk.

A mindig hangos design-ember egyébként eredetileg színésznek készült, végül a stylist szakma mellett voksolt. Imádja az egyedi dolgokat és harmóniában él magával. A Megasztár stylistja egyébként bújkál saját születési dátuma elől. Születésnapja nagyjából olyan gyakran van, mint amilyen sűrűn interjúkat ad - éppen akkor, tegnap vagy holnap lesz. Volt már Vízöntő és Mérleg, született már 1977-ben és ’76-ban, lényeg, hogy 30 alatt maradjon. A családbarát elemektől, az önkifejezésen, és polgárpukkasztáson át minden megtalálható lelke tarkán díszített bugyraiban, mégis a legvalószínűbb, hogy a korábban joghallgató művész egy a korunk szabadság-ízére ébredt, de céltudatos Bakok közül.

Az pedig, hogy a férfiak nagy része igen jól, sőt, sokszor asszonyokat megszégyenítő módon főz, nem újdonság, de a sok hímnemű mesterszakács is mind a mama főztjén edződött!
 
 
[ 3637 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x