Madonna, Britney és Christina leszbi botránya
Címlap / Showbiznisz / Madonna, Britney és Christina leszbi botránya

Madonna, Britney és Christina leszbi botránya

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-13

Csókolózni jó dolog. Nők között tenni ugyanezt, arról már megoszlanak a vélemények. Na de hogy egyszerre három nő smároljon, az már egyenesen felháborító!  

 

Minden idők harmadik legbotrányosabb leszbi csókja az első helyezett Sharon Stone – Leilani Sarelle és a 2. helyezett Lucy Lawless – Renée O’Connor páros után egy hármas, Madonna, Christina és Britney következik!

Az első helyezett csók>>>

A második helyezett>>>

A harmadik leszbikus csók, amely megrengette a sztárvilágot és közfelháborodást keltette, az előzőekkel ellentétben egy eleve botrányos életű sztár és két tini nevéhez fűződik: Madonna, Chritinsa Aguilera és Britney Spears volt a három nyilvánosan csókot váltó alany, millió néző szeme láttára, a színpad kellős közepén.

A 2003-as MTV díjátadó ünnepségen a három énekesnő egy többszörösen botrányos produkció keretében az akkor 45 éves pop királynő két lánya korabeli tini sztárral smárolt, amin a díszes vendégseregnek tátva maradt a szája, a nézők, rajongók, és főleg szüleik pedig teljesen kiakadtak. Rengeteg kritika érte ezért a rendezőséget, és a három dívát, akik egyébként is felháborodást keltő előadásukat ilyen módon koronázták meg.


Az általuk előadott műsorszám Madonna egy régi slágerére, a „Like a Virgine”-re alapul.
A két tini sztár menyasszonynak beöltözve lépett színpadra, és közösen énekelték a számot, majd megjelent Madonna is, vőlegénynek öltözve. Ekkor döbbent meg először a közönség, bár Madonnától már megszokták, hogy gyakran szexuális tartalommal tölti meg előadásait, Britneytől és Christinától – akkor még – ez merőben szokatlan volt. Ezután hármasban táncoltak Madonna éneklése közben, és a tánc túlontúl erotikusra sikerült, minden szempontból. Két lány, egy fiú, aki ráadásul nő, és a már-már vulgárisra koreografált jelenetek közfelháborodást keltettek, és akkor következett a hab a tortán: Madonna nyilvánosan lesmárolta mindkét lányt!

Madonnáról addig is köztudott volt, hogy nem veti meg saját nemét sem, ráadásul egész pályafutása hemzsegett a botrányokról: szex, politika, vallás… az erőszakos popdíva bármit hajlandó volt felhasználni, hogy karrierje mind magasabbra emelkedjen. Gátlástalan természete és mindenkin átgázoló akaratossága nem szerzett neki túl jó hírnevet, ám annál több pénzt. A két újonc, a 22 éves Britney és a 23 éves Christina szintén nem kezdők már a szakmában, ami az éneklést illeti, de a botrányokat eddig elkerülték. Christina azóta is sztármércével mérve normális életet él, ám Britney méltó lett Madonnához, sőt, túl is szárnyalta. Jelenleg az egyik legfélresiklottabb és önpusztítóbb életet élő enekesnő.

HarmoNet tipp: Az érzéki csók titka>>>
 
 
[ 7149 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x