Paris mélyponton: az angol királyi család előtt égett szenesre...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Paris mélyponton: az angol királyi család előtt égett szenesre a piás Hilton kisasszony

Paris mélyponton: az angol királyi család előtt égett szenesre a piás Hilton kisasszony

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-02

Nagyon beégett Paris Hilton, aki az angol királyi család tagjaival akart flörtölni. Egy elit szórakozóhelyen a szőke örökösnő bepróbálkozott mindkét hercegnél, de azok nem kértek belőle, sőt, a bárban tartózkodó többi híresség sem. 

Péntek éjjel a londoni Whisky Mist bárban bulizott a királyi család több tagja is, William és Harry herceg, valamint két unokahúguk, Eugenie és Beatrice. Az előkelőségeken kívül persze más hírességek is tartózkodtak a bár VIP szalonjában, ám nem mindenki kapott szívélyes fogadtatást. Christina Aquilera például igen, William herceg amint észrevette a magányosan iszogató énekesnőt, azonnal felállt, és átment az asztalához, hogy üdvözölje őt. Christina és William kedélyesen elbeszélgetett, Harry pedig egy barátjával és unokahúgaival társalgott, amikor megjelent a helyiségben Paris Hilton.

A botrányhősnő amint megtudta, hogy a fél királyi család a Whisky Mist-ben mulat, kezét-lábát törve rohant, hogy ki ne maradjon a buliból. Persze szigorúan egyedül, esze ágában sem volt barátját, Benji Maddent magával vinni. Paris, aki nem éppen eszéről és jólneveltségéről híres, azonnal letámadta Harry herceget, akit szemmel láthatóan jobban érdekelt a barátjával folytatott beszélgetés, mint a szőke cicababa üres locsogása. Amikor Paris végre megértette, hogy a kutya sem kíváncsi rá, feltűnően táncikálni kezdett Harry orra előtt. Addig riszálta magát az akkorra már enyhén ittas Paris, amíg Harrynak elege lett, és szó nélkül távozott a bárból. Barátja szintén vele tartott, a két hercegnő pedig nyíltan és feltűnően a terem legtávolabbi sarkába vonult, mihelyst meglátták Parist. A pofára esett szőkeségnek ez még midig nem volt elég, a töménytelen koktél ellenére valahogy észrevette a sarokban beszélgető Williamet és Christinát, és szó nélkül leült az asztalukhoz.

Christina hidegen üdvözölte, majd elfordult az ittas csajszitól, aki azonnal flörtölni kezdett Williammal, aki szintén otthon felejtette barátnőjét, Kate Middletont. Paris pofátlanul nyomult a hercegre, akinek inkább kínos volt a dolog, mintsem kellemes, főleg, hogy Christinával való beszélgetését zavarta meg a pofátlan és részeg Paris Hilton. Pár perc után Christina szó nélkül felállt, William pedig intett neki, hogy várja meg. Egy cetlire lefirkált egy telefonszámot, amivel lerázta a megdöbbent Parist, és Christinával együtt távozott.

HarmoNet tipp: Paris ismét botrányosan viselkedett >>

A lovagias herceg a kijáratnál még megkérte egyik testőrét, hogy segítsen gond nélkül hazajutni az addigra tökrészeg Parisnak, aki alaposan lejáratta magát mindenki előtt. Kérdés, emlékezett-e valamire is másnap reggel?
 
 
[ 2980 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x