Sztárok, akik nem férnek a bőrükbe - újabb csokor veszélyes...
Címlap / Showbiznisz / Sztárok, akik nem férnek a bőrükbe - újabb csokor veszélyes híresség

Sztárok, akik nem férnek a bőrükbe - újabb csokor veszélyes híresség

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-01

A sztárok élete nem éppen veszélytelen, és azoké sem, akikkel megosztják. Csakhogy a veszélyt leginkább ők jelentik önmaguk és mások számára. A pénz és a siker hamar kikezdi az ember józan eszét, már ha volt ilyen, és nem mindenki éli túl - saját magát. Naomi, Moss, Oláh, Crown és Tyson után most nézzük, kik azok akik felkerültek még a pusztító sztárok közé. Újabb körkép eszement hírességekről. 

 

Rendezvénynaptár
Peter Falk, a magyar származású színész, aki Columbo szerepe tett világhírűvé valamiben nagyon hasonlít Anna Heche színésznőre. Na nem külsőleg természetesen, inkább abban, hogy mindketten masszív alkoholisták, és ha isznak, akkor bizony senkinek nincs nyugalma tőlük. Többször előfordult, hogy a két hírességhez rendőrt és mentőt hívtak a szomszédok, ugyanis alkoholmámoros állapotban mindketten azzal szórakoznak, hogy a szomszédokat zaklatják. Peter Falk az utcán randalírozik, ordít és hadonászik, Anna meg becsönget boldog-boldogtalanhoz, és összefüggéstelen badarságokat beszél össze, miközben azt hiszi, hogy ő egy égi küldött. A műsor vége általában mindegyiküknél a rendőrség.

David Hasselhoff szintén az alkohol rabja, olyannyira, hogy saját lánya lefilmezte, ahogy részegen fetreng a földön, hogy a felvétellel ébressze rá apját, hová süllyedt. A film természetesen kiszivárgott és bejárta az egész világot, ám ennek ellenére David képtelen összeszedni magát. Hiába az elvonók sorozata, semmi nem segít rajta, szervezete teljesen leromlott, talán egyetlen ép agysejtje sem maradt. Erre a sorsra jutott Melanie Griffith is, aki az italozás és a drogozás mellett megszállott plasztikai sebészet függő, állandóan szabatja-varratja magát, és a felismerhetetlenségig botoxoltatta az arcát. Hiába van mellette szerető férje, Melanie súlyos viselkedési zavaraival és féltékenységi mániájával már számos pszichiátriát megjárt, hiába. Melanie halmozottan problémás, nemrég férje válással fenyegette meg, ha nem áll le a műtétekkel és nem szedi össze magát.


HarmoNet tipp: Botrány: Banderas megfenyegette a feleségét! - Melanie megint függő >>

A plasztikai beavatkozások nem csak Melanienál okoztak függőséget: két igen remek példa Donatella Versace és Michael Jackson. A két agyonműtött híresség ijesztően csúf, míg Donatella szteroidokkal tömte magát és állandóan gyúrt, addig Michael fejébe vette, hogy ő fehér nő lesz bármi áron. Donatella férfias izmaival, kopaszodó fejével és háromszorosára duzzasztott ajkaival egy horror film főszereplője lehetne, amiben Michael, akinek a fehérítéstől és számtalan plasztikázástól teljesen szétmállott az arca nyugodtan eljátszhatná a gonosz zombit. 

A sornak persze ezzel még nincs vége, sőt, talán soha nem is fog véget érni, hiszen amíg az embereket teljesen megőrjíti a pénz, és az azokért megvehető bódulat, mindig lesznek, akik inkább tönkreteszik magukat, de az élvezetekről (?) nem mondanak le, veszélybe sodorva ezzel önmagukat és másokat is. 

HarmoNet tipp: Csokorba szedtük: Híresek és veszélyesek - a legőrültebb és legvadabb sztárok! >>

-folytatjuk-

 
 
[ 1354 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x