Bírósági botrány! Vádemelés a Golden Globe sztárjai ellen!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bírósági botrány! Vádemelés a Golden Globe sztárjai ellen!

Bírósági botrány! Vádemelés a Golden Globe sztárjai ellen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-02

Az idei Golden Globe-díjátadó a szokásosnál jóval szabad szájúbb műsor lett. Beszólogatások, káromkodás, illetlen viccek, sértő megjegyzések, bemutogatás. A vendégsereg csak pillogott, ehhez senki nem volt hozzászokva. Nem is maradt el a sztárok "jutalma", a Golden Globe a bíróságon folytatódik! 


Rendezvénynaptár
Az amerikai Nemzeti Kommunikációs Bizottság eljárást indított a Golden Globe-on káromkodó sztárok és a műsor készítői ellen. Az idei díjátadó az eddig megszokottól eltérően jóval lazábbra sikerült, ám ez nem aratott osztatlan sikert. A poénkodások meglehetősen durvára sikerültek és a végén beszólogatásokig és bemutatásokig fajultak. Volt aki nyíltan káromkodott, és a vendégek többsége megdöbbenve hallgatta a sztárokat, akik közül többen is enyhén szólva nem jópofák, hanem bunkók voltak.

Sacha Baron Cohen például Madonna és Guy Ritchie válásán poénkodott, miszerint Madonna felmondott egyik személyi asszisztensének, de nem hagyta ki Victoria Beckhamet sem, akit anorxiája miatt piszkált, mondván három hétig nem evett semmit, sőt, durván beszólt Charlie Sheennek is, amikor az elmúlt év nagy eseményeként említette, hogy a színész ingyen szexelt. A közönség alaposan kiakadt, és egyáltalán nem tartotta humorosnak a dolgot.

Még durvábbra sikerült Ricky Gervais angol komikus színész megjegyzése, amikor poénnak szánva odaszólt Kate Winsletnek: „Mondtam neked, hogy csinálj egy Holokauszt-filmet, és rögtön nyersz!” A nézők között dermedt csend lett, szó szerint köpni-nyelni nem tudtak. Mindezek után Colin Farrell és Seth Rogen a kokainozás szépségein viccelődött, és a jobbérzésű vendégek már a távozást fontolgatták. A hab a tortán Mickey Rourke sértő beszólása volt, amikor könnyűvérűnek nevezte Darren Aronofsky édesanyját. A rendező teljesen kiakadt, és azonnal bemutatott a bunkó színésznek, bár sokan akkor sem lepődtek volna meg, ha simán szájon vágja. 

HarmoNet tipp: Golden Globe 66. alkalommal - lássuk a díjazottakat! >>

A Golden Globe most a bíróságon folytatódik, ugyanis a vendégek közül többen is panaszt tettek, a Nemzeti Kommunikációs Bizottság pedig azonnal eljárást indított a neveletlen sztárok és a műsor készítői ellen nyilvános közerkölcssértés miatt.
 
 
[ 984 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x