HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-06-26
Címlap / Szépség-Egészség / Fejfájás? Stop! Keresd a 4 csodapontot!

Fejfájás? Stop! Keresd a 4 csodapontot!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-06-26

Ki ne szenvedett volna eddigi életében már fejfájástól. Néhány szerencsés embertől eltekintve bizonyára mindenkinek volt része hosszabb vagy rövidebb ideig ebben a kínzó gyötrelemben. Most bemutatunk 4 csodapontot a testen, melyek ingerlésével a fejfájás a legtöbb esetben azonnal enyhíthető!  

 

A fejfájás az egyik legkínzóbb fájdalom. Lehet tompa, éles, lüktető, vagy folyamatos, elviselni bárhogy nehéz. Ha tehetjük ne nyúljunk azonnal a gyógyszeres ládához. Létezik más megoldás is, mint az, hogy szervezetünket teletömjük a károsabbnál károsabb gyógyszerekkel. Ennek egyik módja az akupresszúra alkalmazása, mely egyszerűen, otthon kipróbálható, és végezhető.

Az akupresszúra az egyik legősibb gyógymód.
Ugyanazokból a keleti gyökerekből fejlődött ki, mint a siacu és az akupunktúra. Ez a gyógymód, a többi keleti orvoslással egyetemben a szervezetünk energiaszintjeinek és –áramlásának felborult egyensúlyát kezelik.

Nagyon egyszerűen, könnyen és hatékonyan használhatjuk az akupresszúrát a hétköznapi bajainkra, gyorsan enyhítve vele a fájdalmat és a kellemetlen tüneteket. Ha tudjuk, hogy testünk mely pontját nyomjuk, úgy pillanatok alatt feloldhatunk egy-egy energiablokkot, és máris jobban érezzük magunkat.

A nyomáspontok azok a helyek, ahol a Chi (éltető energia) vezetékei, más néven meridiánjai a felszínhez közel futnak. A pontok kezelésével tetszés szerint erősíthetjük, vagy csillapíthatjuk a csit.

HarmoNet tipp: A Chi áramlása testünkben>>>

Természetesen az akupresszúra nem helyettesítheti bizonyos esetekben a hivatásos orvosok munkáját. Lehetővé teszi viszont, hogy saját magunk könnyíthessünk akár a  komolyabb betegségek kellemetlen tünetein is.

Lássuk a fejfájás enyhítését szolgáló pontokat:

A cél az, hogy eloszlasd a fejedben feltorlódott Chit, és szabályozd az energiákat a szervekben.
Ha nagyon erős a fejfájás, úgy akkor érdemes borsmenta teát fogyasztani, és a masszírozáshoz pedig levendula, kamilla, majoranna olajat használni.

1. pont(GB-20): Ez a koponyaalapnál, a hajas fejbőr határánál, az elülső és hátulsó nyakizom mélyedésében, a fül mögötti csontos kidudorodás mögött található. A masszírozás iránya az orr felé történjen, közben másik kézzel meg lehet támasztani a fejet a homloknál.

2. pont: Ez a pont a homlok közepén a két szemöldök között van. Enyhe nyomással eloszlatható a pangó energia, és enyhül a fejfájás.

3. pont(St-36): Ennek a pontnak a helye négyujjnyival a térdkalács alatt a sípcsont külső részén található. Ingerlése serkenti az emésztőrendszert, és enyhíti a homloktáji fejfájást.

4. pont(Liv-3): Ez a lábfejen, az 1. és 2. ujj között, a lábközépcsontok találkozásánál van. Masszírozásával egyenletessé teheted az energiaáramlást.

HarmoNet tipp: Akupresszúra a rák ellen>>>

Domak Nikoletta

 
 
 
[21168]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 
/img/hirdetes/egeszsegvar.gif
 
/img/hirdetes/banner_300x250.gif
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x