Szabadulj meg a zsírpárnáktól – de nem mindegy hogyan!...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Szabadulj meg a zsírpárnáktól – de nem mindegy hogyan! (videóval)

Szabadulj meg a zsírpárnáktól – de nem mindegy hogyan! (videóval)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-24

Nem vagy megelégedve az alakoddal? Felszedtél pár plusz kilót, és sehogy sem bírsz megszabadulni tőlük? Párod megállapította, hogy narancsbőrős a feneked? Hidd el, nem a zsírleszívás a megoldás! Van hatékonyabb módja annak, hogy tested feszes és vonzó legyen!  

 

Rendezvénynaptár

Kezdenek hazánkban egyre jobban elszaporodni azok a szépségklinikák, ahova a nők borsos pénzekért szépülni járnak. Megfiatalodásuk módja pedig nem más, mint a műtét. Vajon mi visz rá valakit arra, hogy kés alá feküdjön pusztán egy jobb külső megjelenés miatt? Lenne néhány ötletem! Lássuk!

Az első és legfontosabb tény minden bizonnyal a lustaság.
Ha valaki jól szeretne kinézni, vagy legalábbis jól kívánja érezni magát a bőrében, annak mindenképpen rá kell magát szánnia a mozgásra. „Egy kicsike mozgás mindenkinek kell!”, gondolom mindenki ismeri ezt a kedves bölcseletet. Ha feszes popsit akarsz, akkor kezdj el sportolni, járj aerobicra, végezz otthon farizom erősítő gyakorlatokat, fuss naponta egy keveset, járj el alkalmanként úszni, vagy csinálj bármit, a lényeg, hogy mozgás legyen. A lehetőségek tárháza végtelen.

Iratkozz be valamilyen tánckurzusra. Egy tüzes, női oldaladat kidomborító tánc rengeteget tud dobni mind a hozzáállásodon, mind pedig az alakodon. Egészen más oldalról ismered meg a nőiséget, és rájössz, hogy bizonyos párnácskák igenis kellenek, hozzánk tartoznak, még akkor is, ha nem felelnek meg a seprűnyél modellek által diktált divatnak!

Ne gondold, hogy egy zsírleszívás megoldja a problémádat! Illetve ideiglenesen lehet, hogy segít rajtad, de az eredmény múlandó lesz. Mégpedig igen gyorsan múló!!! Mind fizikailag, mind lelkileg! Sőt nőiségedben még többet árthat neked, mint használ!

Nagyon fontos befolyásoló tényező lehet az akarat és kitartás hiánya.
Ha valaki kitűz magának egy célt, és igyekszik úgy élni, hogy ez a cél megvalósuljon (és ez a cél lehetőleg nem maga a zsírleszívás!), el is fogja érni! Nem egyszerű végig csinálni egy fogyókúrát. Akarat kell hozzá, és kitartás. Persze egy zsírleszívás ennél sokkal egyszerűbb, csak pénz kérdése! Mást nem is kell tenned! A többit úgyis elvégzi helyetted a doki!

Aztán amikor visszahíztál, akkor majd okolhatod a sebészt, hogy milyen béna volt, hogy nem sikerült neki örökre eltávolítani a fölösleges zsírt a testedből! Viszont egy tisztítókúra és egy lehetséges életmódváltás már egészen más dolog. Azt te magad vitted végig, és sikerének minden részlete rajtad állt. Ha visszahízol, akkor is csak magadat okolhatod. Egyedül vagy felelős, és egyedül lehetsz büszke és elégedett magaddal és a testeddel!

HarmoNet tipp: A fogyás 10 módszere. Fogyókúra keringő>>>

Az is lehet, hogy valakinek túl sok pénze van, és plasztikai sebészre költi.
Hát ami azt illeti, ebben az esetben igen korlátolt annak a valakinek a gondolkodása. Sokkal jobban járna, ha valami hasznosabb dologra fordítaná, mint hogy saját testét művi módon átkaszaboltatja. Ha valaki annyira nem fogadja el magát, hogy képes egy sebészt megkérni teste átszabására, átformálására, akkor ott valami nagy baj van. Vajon a műtét után mindent tökéletesnek fog látni magán? Kizárt! Erre legalábbis még nem nagyon volt példa. Az első műtétet egy második követi, majd azt egy harmadik, és így tovább, ameddig csak az anyagi keretek, no meg a szervezet tűrőképessége engedik.

Törvényszerű, ha valaki végrehajtat magán egy korrigáló beavatkozást, és történetesen elégedett az eredménnyel, akkor egy bizonyos idő elteltével ismét talál majd magán valami kivetnivalót, amivel újból a plasztikai sebészhez fog rohanni. És ez így megy tovább. Ha valaki nem fogadja el a saját testét, nincs az a sebész, aki olyat tud neki faragni, amivel elégedett lesz!

Még az is elképzelhető, hogy valaki a barátai unszolására megy el plasztikai műtétre.
Hát inkább pszichológushoz menne! Ugyanis ha valakit a barátai, vagy ne adj Isten a kedves párja képes arra rávenni, hogy az éppen aktuális szépségideálnak megfelelően szabassa át magát, annak borzasztó nagy problémája van a saját énképével! A megfelelési kényszeréről meg ne is beszéljünk! Ne hagyd magad ilyen szinten befolyásolni! Mindenik egy szuverén lény, aki saját maga dönt az életéről, a testéről, és minden más egyébről. Csak azért mert a külvilág azt szajkózza, hogy a zsírleszívással csinosabb, szebb lehetsz, még nem kell bedőlnöd! Pláne, ha nem is igaz!

Mindenesetre itt egy kedvcsináló videó, hogy mit tegyünk zsírleszívás helyett:

Domak Nikoletta

Képforrás: piqs.de
 


 
 
[ 5108 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x