HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-24
Címlap / Szépség-Egészség / Háztartási zsírégetés - Formáld a fenekedet és vádlidat vasalás közben!

Háztartási zsírégetés - Formáld a fenekedet és vádlidat vasalás közben!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-24

A vasalás unalmas. A legtöbb nő utálja. Pedig felhasználhatjuk a vasalással töltött időt arra, hogy alakot formáljunk, közben észrevétlenül gyönyörű, vasalt holmi kerüljön a szekrényekbe. Kössük össze a két praktikus cselekedetet. Pszt! Van egy igen kellemes mellékhatása is - az altestben keletkező vérbőség fokozza a szexuális vágyat, így a vasalás felérhet egy előjátékkal! Nem hiszed? Próbáld ki!  

 

Vasalás előtt melegíts be! Míg a vasaló megmelegszik, ugrálj, táncolj, pörögj, fuss helyben! Akkor vagy jó, ha kicsit érezni kezded, hogy vannak lábaid! Ha már az izmaid és a vasalód is meleg, akkor vedd elő a vasalódeszkát és told ki magad előtt legalább 20 alkalommal. Nyújtsd ki a karod magad előtt és told előre a deszkát, majd húzd vissza. Így a karod is bemelegszik. 

Állítsd alacsonyra a deszkát – ez az első feladat. Válogasd a vasalnivalóból azokat a cuccokat, amik nem igényelnek aprólékos munkát, és ezzel kezdj. Utánozd a balettosokat, állj terpeszbe, jobbra balra fordítsd a lábfejedet, majd teljesen egyenes háttal hajlítsd be a térdedet, és ahogy vasalsz, ereszkedj bele a terpeszállásba. Egyik, majd másik lábadra helyezd a testsúlyodat. Rugózz néha, és érezd, hogy a lábizmaid feszülnek. 

Állítsd most magasra a vasalódeszkát! Olyan magasra, amilyenre csak tudod. Állj lábujjhegyre, majd ha már feszül a lábizmod, ereszkedj vissza. Ismételd addig, míg csak bírod. 

Állítsd rendes magasságra a deszkát. Állj a sarkadra – ahogy egy igazi nőnek kell! Kicsit told ki a fenekedet, és tartsd ki az izom feszítését, míg bírod. 

HarmoNet tipp: A vasalás története >>

Egyenes vállal végezz csípőkörzéseket, minél többet. 
Váltogasd a gyakorlatokat a vasalás közben – ha mindig csinálod, az eredmény nem marad el!


 
 
[5565]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x